Aφησε την κόρη του κλειδωμένη στο αμάξι για να δει συναυλία και τον γιούχαραν τραγουδιστής και κοινό!(βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή όπου ένας πατέρας κλείδωσε το κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του συναυλία ήσυχος.

Aφησε την κόρη του κλειδωμένη στο αμάξι για να δει συναυλία και τον γιούχαραν τραγουδιστής και κοινό!(βίντεο)

Το κοριτσάκι, που δεν ήταν πάνω από τριών ετών, βρέθηκε κλειδωμένο μέσα σε αυτοκίνητο του πάρκινγκ της συναυλίας από τους άντρες της ασφάλειας που την οδήγησαν με τη σειρά τους στα παρασκήνια της σκηνής.

Ο Αργεντινός μουσικός της ροκ Ρικάρντο Μόλο του πολύ δημοφιλούς συγκροτήματος «Divididos», μόλις αντιλήφθηκε το πρωτοφανές περιστατικό, διέκοψε οργισμένος την συναυλία που παρακολουθούσαν χιλιάδες θεατές, την κράτησε στην αγκαλιά του και άρχισε να φωνάζει τον πατέρα για να έρθει να πάρει το κοριτσάκι του .

«Τρελέ, έλα πάρε την κόρη σου. Ζώο. Πώς περιμένεις να παίζουμε μουσική με αυτήν την κατάσταση;», φώναζε οργισμένος ο τραγουδιστής στον πατέρα που βρισκόταν στο κοινό.

Οταν ο πατέρας τελικά πήγε στα παρασκήνια για να παραλάβει το παιδί του, το πλήθος άρχισε να τον γιουχάρει και να τον βρίζει. Τελικά η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά ωστόσο άγνωστο είναι το αν ο πατέρας είναι παρέμεινε ή όχι στη συναυλία.

Δείτε το βίντεο με το πρωτοφανές περιστατικό:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved