Η μητέρα του 6χρονου αγοριού που εγκατέλειψε ο οδηγός στη μέση του δρόμου, ξεσπά! (βίντεο)

Σοκ είχε προκαλέσει το γεγονός ότι ο οδηγός σχολικού λεωφορείο κατέβασε και παράτησε 6χρονο παιδάκι μισή ώρα νωρίτερα από την συνηθισμένη ώρα, στη μέση της ερημιάς στην Εύβοια.

Η μητέρα του 6χρονου αγοριού που εγκατέλειψε ο οδηγός στη μέση του δρόμου, ξεσπά! (βίντεο)

Η μητέρα του ξέσπασε και μίλησε για το περιστατικό οργισμένη στην κάμερα του eniazoom.gr, δηλώνοντας: «Δεν θα ησυχάσω αν δεν σιγουρευτώ ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα ξαναμεταφέρει παιδιά».

Ο οδηγός έφτασε στο σημείο παράδοσης του παιδιού μισή ώρα νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε και ζήτησε από τον 6χρονο μαθητή να κατέβει από το λεωφορείο. Το παιδί άρχισε να παρακαλάει τον οδηγό να μη τον αφήσει μόνο του στην ερημική περιοχή καθώς δεν ήξερε καν που είναι το σπίτι του. Ο οδηγός του είπε να βγει έξω και του έκλεισε την πόρτα. Το παιδί το οποίο έχει και σύνδρομο ΔΕΠΥ (διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής –Υπερκινητικότητας) έπαθε μεγάλο σοκ και τρόμο που βρέθηκε μόνο του στη μέση του πουθενά χωρίς να γνωρίζει πού να πάει ή αν θα το παραλάβει κανείς. Για καλή του τύχη έτυχε να περνάει από το σημείο μια οικογενειακή φίλη της μητέρας του παιδιού, η οποία προσπάθησε να το ηρεμίσει και να το πάει στο σπίτι του. Το παιδάκι από το σοκ είχε λερωθεί επάνω του ενώ δεν ήξερε που βρισκόταν.

Δέκα λεπτά αργότερα ενημερώθηκε και η μαμά που δεν ήξερε ότι η φίλη της είχε παραλάβει το παιδί και λιποθύμισε από το σοκ.

Δείτε το ηχητικό ντοκουμέντο παρακάτω και το σημείο όπου αφέθηκε το παιδί μόνο του:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved