Δικαστής επέτρεψε για πρώτη φορά σε δύο φίλους να υιοθετήσουν παιδί!

Ένας δικαστής στη Νέα Υόρκη αποφάσισε ότι δύο καλοί φίλοι έχουν το δικαίωμα να υιοθετήσουν. Η απόφασή του αυτή βασίστηκε στο ότι δύο ενήλικοι οι οποίοι δεν είναι παντρεμένοι έχουν δικαίωμα να υιοθετήσουν ένα παιδί, εφόσον πληρούν όλες τις άλλες προϋποθέσεις.

Δικαστής επέτρεψε για πρώτη φορά σε δύο φίλους να υιοθετήσουν παιδί!

Βέβαια κάποιοι αναρωτήθηκαν το εξής: Μπορούν δυο φίλοι, γνωστοί ή ακόμα και δυο ξένοι μεταξύ τους, να υιοθετήσουν ένα μωρό; Ο δικαστής δικαιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι αν υπάρχουν άτομα που δεν είναι παντρεμένα, θέλουν να υιοθετήσουν και ξεπερνούν όλα τα εμπόδια με τις κοινωνικές υπηρεσίες, μπορούν να υιοθετήσουν, αφού αυτό είναι κάτι πραγματικά καλό για αυτά τα παιδιά που χρειάζονται οικογένειες αλλά και για την υπόλοιπη κοινωνία που πρέπει να υποδεχθεί με χαρά και ανοιχτό μυαλό και αγκαλιά τέτοιες οικογένειες, αφήνοντας έκπληκτους όλους όσους πίστευαν ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είχαν καμία ελπίδα να γίνουν θετοί γονείς.

Αυτή η απόφαση άνοιξε δρόμο για πολλούς ανθρώπους που είναι άγαμοι, αλλά θέλουν όσο τίποτα να έχουν ένα μωρό! Πολλά παιδάκια θα βρουν ένα σπιτικό και δύο γονείς να τα αγαπάνε και να τα φροντίζουν κι ας μην είναι αντρόγυνο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved