Αληθινή ιστορία: Η Φανή & η Μαρίνα έχουν διαφορά 127 κιλών αλλά ένα μεγάλο κοινό πρόβλημα

Η Φανή ζυγίζει 164 κιλά δηλαδή 4,5 φορές όσο η Μαρίνα. Η πρώτη πάσχει από νοσογόνο παχυσαρκία και η δεύτερη από νευρική ανορεξία. Απέχουν μεταξύ τους 127 κιλά αλλά μοιράζονται την ίδια αγωνία: τί θα δείξει σήμερα η ζυγαριά;

Αληθινή ιστορία: Η Φανή & η Μαρίνα έχουν διαφορά 127 κιλών αλλά ένα μεγάλο κοινό πρόβλημα

«Για τους στενούς μου φίλους, είμαι το "φτερό". "Ελα με ποιον είσαι;" "Με το φτερό". Ξέρουν όλοι ότι το "φτερό" είμαι εγώ. Νομίζω ότι αυτό θα μου μείνει ακόμα κι όταν γίνω καλά. Ευτυχώς προλάβαμε και δεν έγινα φτερό στον άνεμο...». Η Μαρίνα, ζυγίζει σήμερα 37 κιλά και 250 γραμμάρια.

«Συχνά μισώ τον εαυτό μου για το πάχος μου. Ταυτόχρονα, σκέφτομαι πως ο Θεός εμένα με έφτιαξε χοντρή. Σαν παιδάκι ήμουν πάντα παχουλό- μικρή ήμουν το "καρπουζάκι" του μπαμπά.». Το πρόσωπο της Φανής, ξεχειλίζει από το παραθυράκι του skype.

Το online ραντεβού μας, ήταν δική της ιδέα. «Δυσκολεύομαι να μετακινηθώ, γιατί έχω τα κιλά μου. Δε μπορώ να οδηγήσω και για να μπω σε ταξί είναι ταλαιπωρία» μου είπε το πρωί στο τηλέφωνο. Ακούστηκε σαν φυλακισμένος που σέρνει από το πόδι μια σιδερένια σφαίρα, βάρους 164 κιλών. Έτσι νιώθει. Στα 35 της, στερείται λόγω του βάρους της, τη «ζωή που τρέχει» όπως λέει.

Διαβ'αστε την συνέχεια στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved