Νεκρό το 3χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί στο Εδιμβούργο-Συνελήφθη η μητέρα του

Εξαφανίστηκε από το σπίτι του τη νύχτα της Τετάρτης και την Παρασκευή το βράδυ βρέθηκε νεκρό.

Νεκρό το 3χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί στο Εδιμβούργο-Συνελήφθη η μητέρα του

Γιγαντιαία επιχείρηση είχε στηθεί από τις αρχές για τον εντοπισμό του, ενώ τουλάχιστον 200 εθελοντές από την κοινότητα που ζούσε ο μόλις 3 ετών Μίκαελ Κούλαρ, μετείχαν σε αυτήν.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη της μητέρας του και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε σχέση με το θάνατο του παιδιού της. Η 33χρονη Ρόσνιπ Κούλαρ, νοτιοαφρικανικής καταγωγής, είχε ισχυριστεί ότι είχε βάλει για ύπνο τον μικρό το βράδυ της Τετάρτης στις 21.00 και όταν πήγε το επόμενο πρωί στις 7.15 το πρωί να τον δει, εκείνος έλειπε από το δωμάτιό του.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για τον Μίκαελ», είχε δηλώσει ο Μάλκομ Γκράχαμ, υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αστυνομίας της Σκωτίας την ώρα που ανακαλύφθηκε το πτώμα.

Ο αξιωματικός Γκράχαμ ανέφερε ότι η αστυνομία έλαβε τουλάχιστον 500 κλήσεις στην ειδική τηλεφωνική γραμμή που λειτουργούσε για την εξαφάνιση του Μίκαελ, ενώ ευχαρίστησε τις ομάδες διάσωσης, αλλά και τον κόσμο που βοήθησαν πολύ στις επιχειρήσεις, καθώς επίσης και την οικογένειά του και φίλους της οικογένειας.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, κοντά στο σπίτι του Μίκαελ, για να παρακολουθήσουν την επιμνημόσυνη δέηση για το παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved