Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αυτοπυρπολήθηκε ο παππούς και έχασε τη ζωή του ο 1,5 ετών εγγονός του

Ενας 65χρονος άνδρας αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο διαμέρισμά του, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να αποτεφρωθεί ο ίδιος αλλά να χάσουν τη ζωή τους και ο μόλις 1,5 ετών εγγονός του αλλά και η σύζυγος του αυτόχειρα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αυτοπυρπολήθηκε ο παππούς και έχασε τη ζωή του ο 1,5 ετών εγγονός του

Το πρωϊνό της Τρίτης, σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης ξέσπασε πυγκαγιά. Κανείς δεν περίμενε την τραγωδία που θα ερχόταν στο φως. Στο μικρό διαμέρισμα ζούσαν ο παππούς, η γιαγιά και τα τρία εγγόνια τους, ηλικίας 1,5 έτους, 8 ετών και 25 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, όπως σημειώνει η Καθημερινή, ο 65χρονος παππούς, ο οποίος έπασχε απο ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, λούστηκε με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα στο μικρό διαμέρισμα. Οι πρώτοι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν νεκρό τον 65χρονο και απεγκλώβισαν τους δύο απο τους εγγονούς του.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, ωστόσο, βρέθηκαν νεκροί η 65χρονη σύζυγος του αυτόχειρα και ο ηλικίας 18 μηνών τρίτος εγγονός τους.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο 25χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με αρκετά σοβαρά εγκαύματα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στην μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου. Ο ηλικίας 8 ετών αδελφός του έχει υποστεί λιγότερα εγκαύματα και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Γεώργιο Χριστόπουλο.

Ενας γείτονας που έσπευσε να βοηθήσει, κατάφερε να γλυτώσει με εγκαύματα στα χέρια. Το έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς ανέλαβαν είκοσι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο με επτά οχήματα της Πυροσβεστικής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved