Δεκατριάχρονο κορίτσι έσκαψε και βγήκε από τον λάκο που την είχαν θάψει ζωντανή οι βιαστές της (εικόνα)

Η τραγική ιστορία του 13χρονου κοριτσιού ξεκίνησε ενώ ήταν στο δρόμο για το σχολείο σε ένα χωριό στα περίχωρα του Πακιστάν.

Δεκατριάχρονο κορίτσι έσκαψε και βγήκε από τον λάκο που την είχαν θάψει ζωντανή οι βιαστές της (εικόνα)

Δύο άντρες την άρπαξαν, την βίασαν και στο τέλος αποφάσισαν να την θάψουν αφού θεώρησαν ότι είναι νεκρή.

Στην πραγματικότητα όμως το κορίτσι είχε χάσει τις αισθήσεις του από τη βάναυση επίθεση, λίγο αργότερη συνήλθε και συνειδητοποίησε πως την είχα θάψει ζωντανή.

Ετσι έβαλε ό,τι δύναμη τις είχε απομείνει και άρχισε να σκάβει το χώμα με το οποίο ήταν καλυμμένη. Για καλή της τύχη, ο λάκος ήταν ρηχός και έτσι κατάφερε να σωθεί.
Λίγο αργότερα την βρήκαν κάποιοι περαστικοί οι οποίοι και την μετέφεραν στο πιο κοντινό κέντρο υγείας για να της παραχθούν οι πρώτες βοήθειας.

Ο πατέρας του κοριτσιού, Σίντικ Μουγκχάλ, καταγγέλλει πως ο ίδιος πήγε στην αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια λέγοντάς τους ότι το κορίτσι του δεν έχει γυρίσει και μάλλον κάποιος το έχει πάρει αλλά οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να ερευνήσουν το γεγονός.

Η πολιτεία αποφάσισε να δράσει, μετά τον εντοπισμό του άτυχου κοριτσιού, δίνοντας εντολή μέσω του ανώτατου δικαστηρίου να βρεθούν οι δράστες και να συλληφθούν.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει στο Πακιστάν, από το 2002 μέχρι σήμερα έχουν αυξηθεί πάρα πολύ τα ποσόστα βιασμών μικρών παιδιών.

Η υπόθεση αυτή ξύπνησε τις μνήμες μία παλαιότερης υπόθεσης. Το 2007 ένα 13χρονο κορίτσι βιάστηκε από 4 άνδρες. Μετά το συμβάν το χωριό του παιδιού, έκοψε τις σχέσεις με την οικογένεια του παιδιού, ενώ την ίδια ώρα πίεζαν τους γονείς να σκοτώσει το κορίτσι για να απαλλαγούν από την ντροπή. Οι γονείς αρνήθηκαν να το κάνουν. Λίγο καιρό αργότερα άγνωστοι δολοφόνησαν τον έναν αδελφό του παιδιού ενώ ξυλοκόπησαν άσχημα τον πατέρα και τον άλλο αδερφό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved