Χάθηκε το εξάμηνο στη Νομική Σχολή Αθηνών -Τι θα γίνει από δω και πέρα

Ήλπιζαν σε ένα θαύμα που προς στιγμήν φαινόταν ότι θα γίνει, αλλά τελικά τα σχέδια ανατράπηκαν. Οι φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών έχασαν το εξάμηνό τους, μετά από το αλαλούμ που επικράτησε στο Πανεπιστήμιο για τρεις ολόκληρους μήνες.

Χάθηκε το εξάμηνο στη Νομική Σχολή Αθηνών -Τι θα γίνει από δω και πέρα

Αυτό αποφάσισαν κατά πλειοψηφία, σε συνεδρίασή τους, η διοίκηση και οι καθηγητές , προκειμένου να μην πληγεί το κύρος του τμήματος. Μία απόφαση βέβαια, που δεν έχει ληφθεί ποτέ άλλοτε, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος.

Σε λίγες ώρες αναμένεται και τυπικά η επικύρωσή της από την Σύγκλητο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, τα μέλη της οποίας ωστόσο, τελούν ακόμη υπό παραίτηση. Σε περίπτωση όμως που δεν γίνει αυτή αποδεκτή, το εξάμηνο πάλι θα χαθεί, καθώς δεν θα επηρεαστεί η σχολή από αντίθετη κρίση της διοίκησης του Ιδρύματος.

Τι θα γίνει από δω και πέρα; Σύμφωνα με την διοίκηση, οι φοιτητές θα διδαχθούν δύο προαπαιτούμενα μαθήματα για να καταφέρουν να προχωρήσουν στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ η εξεταστική θα γίνει τον Ιανουάριο με τα παλιά μαθήματα. Όσο για την βαθμολογία Εράσμους, αυτή θα προχωρήσει κανονικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved