Το μωρό που του έδωσε νόημα για να συνεχίσει να ζει. Μία συγκλονιστική ιστορία που θα σας καθηλώσει (φωτογραφίες)

Εδώ και λίγες ημέρες κρατάει στην αγκαλιά το νεογέννητο μωράκι του. Είχε πολλά χρόνια να αισθανθεί ευτυχισμένος. Ο Δόκτωρ, Γουίλιαμ Πετίτ, ήταν παντρεμένος και είχε δύο κοριτσάκια.

Το μωρό που του έδωσε νόημα για να συνεχίσει να ζει. Μία συγκλονιστική ιστορία που θα σας καθηλώσει (φωτογραφίες)

Η μοίρα όμως του έπαιξε τραγικό παιχνίδι. Το 2007, η σύζυγός του, Τζένιφερ και οι δύο του κόρες, Χέιλι και Μικαέλα, δολοφονήθηκαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από δύο εγκληματίες που εισέβαλαν μέσα στο σπίτι τους, στο Κονέκτικατ.

Κι όμως η ζωή του έδωσε ένα δώρο. Ο 57χρονος άνδρας γνώρισε την τωρινή σύζυγό του, η οποία είναι φωτογράφος, σε μία φιλανθρωπική οργάνωση που είχε δημιουργήσει ο ίδιος στη μνήμη της γυναίκας του και των παιδιών του. Η αγάπη δεν άργησε να φανεί, και αφού παντρεύτηκαν τώρα κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο αγοράκι τους, τον Γουίλιαμ Πετίτ Τζούνιορ.

«Είναι αξιαγάπητος και πολύ γλυκός. Ο γιος μας είναι το δώρο της Ημέρας των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων», λέει χαρακτηριστικά ο Γουίλιαμ Πετίτ.

«Είμαι γεμάτη ευτυχία και ευγνωμοσύνη για την υγεία του. Είναι τόσο ευγενικός καθαρός και αξιαγάπητος. Έχει του πατέρα του τη μύτη ενώ έχει ωραία μακριά δάχτυλα. Ή θα παίζει πιάνο σαν τη μητέρα του, ή μπάσκετ σαν τον μπαμπά του », αναφέρει η 36χρονη μητέρα.

Συγκινητικά μάλιστα είναι τα λόγια του Γουίλιαμ Πετίτ όταν αναφέρεται στην οικογένεια που έχασε. « Θα του μιλήσω (του νεογέννητου ) για τις δύο μεγάλες του αδελφές, και πώς εκείνες βοηθούσαν τους άλλους, με ένα χαμόγελό τους. Είμαι σίγουρος ότι η μητέρα τους και εκείνες μας βλέπουν από ψηλά και χαμογελούν»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved