Η πιο μικρή γιαγιά είναι μόλις 28 ετών και έχει δισέγγονο! (φωτογραφίες)

Μία ιστορία πραγματικής αγάπης και ευτυχίας, είναι αυτή της Κέλυ Μπέικερ και του Μπομπ. Εκείνη 28 και εκείνος 68!

Η πιο μικρή γιαγιά είναι μόλις 28 ετών και έχει δισέγγονο! (φωτογραφίες)

40 ολόκληρα χρόνια διαφοράς κι όμως είναι μαζί και μάλιστα έχουν 3 παιδιά, 9 εγγόνια και 1 δισέγγονο!

Ο 68χρονος άντρας, είχε 3 παιδιά από τον πρώτο του γάμο, όπου στην συνέχεια αυτά έκαναν τις δικές τους οικογένειες με αποτέλεσμα να κρατάει ώρα στην αγκαλιά του ως παππούς και το δισέγγονό του!

Η Κέλυ και ο Μπομπ είναι μαζί τα τελευταία 7 χρόνια και είναι παντρεμένοι τα 3. Ο γάμος τους, έκανε πολλούς να λένε ότι θα αποτύχει. Όχι μόνο με το πέρασμα των χρόνων, δεν απέτυχε, αλλά όπως λέει η 28χρονη κοπέλα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Πάμε με τον Μπομπ, τα παιδιά, τα εγγόνια και το δισέγγονο στην τοπική παμπ και είναι τόσο εξωστρεφής και ζωντανός που ξεχνάς ότι αυτός ο άνθρωπος έχει δισέγγονο», λέει χαρακτηριστικά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι γονείς της Κέλυ είναι κατά 12 χρόνια μικρότεροι από τον σύζυγό της, ενώ η μικρότερη κόρη του είναι 10 χρόνια μεγαλύτερή της! Κάτι βέβαια που δεν την πειράζει καθόλου.

Όσο για το αν την ενοχλεί που δεν έκανε τη δική της οικογένεια;
«Είναι υπέροχο να έχεις μωρό στην οικογένεια. Το ξέρω ότι όνειρο όλων των κοριτσιών είναι να γίνουν μητέρες, αλλά εγώ έχω τόσα πολλά για τα οποία είμαι ευγνώμων και τα οφείλω στον Μπομπ. Έχει 9 εγγόνια και 1 δισέγγονο, και νιώθω ότι είναι δική μου οικογένεια».

Δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά τους αλλά από τις προσωπικές τους στιγμές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved