Σοκ: 12χρονο αγόρι βίαζε επί ένα χρόνο την 10χρονη αδελφή του

Το γύρο του κόσμου κάνει η σοκαριστική είδηση ότι ένα ανήλικο αγόρι μόλις 12 ετών βίαζε επί ένα χρόνο περίπου την 10χρονη αδελφή του.

Σοκ: 12χρονο αγόρι βίαζε επί ένα χρόνο την 10χρονη αδελφή του

Η φρικιαστική υπόθεση, εκτυλίχθηκε στο Νιούπορτ και έχει δημιουργήσει, πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με την κατάθεση του ανήλικου αγοριού στο δικαστήριο, όλα ξεκίνησαν όταν μαζί με ένα φίλο του και συμμαθητή, είδαν σε έναν υπολογιστή του σχολείου, ταινία με σκληρό πορνογραφικό υλικό. Αμέσως μετά, τις σκηνές που είδε τις εφάρμοσε στην ανήλικη αδελφή του, με την οποία μάλιστα κοιμόντουσαν στο ίδιο δωμάτιο.

Η ιστορία αυτή επαναλαμβανόταν για περίπου ένα χρόνο και το κορίτσι, μη αντέχοντας άλλο, εκμυστηρεύτηκε τον γολγοθά που περνούσε σε συγγενικό της πρόσωπο, όπου από κει έμαθαν οι γονείς της, τι συνέβαινε όλο αυτό το διάστημα μέσα στο σπίτι τους.

Το δικαστήριο ακούγοντας την κατάθεση του 12χρονου, αποφάσισε ότι θα πρέπει να ακολουθήσει ένα 3ετές πρόγραμμα αποκατάστασης για νέους, ενώ θα συνεχίσει να ζει μέσα στο σπίτι με την οικογένειά του. Ωστόσο θα θεωρείται δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Αυτό που έχει προκαλέσει έντονα ερωτήματα στις αστυνομικές αρχές, είναι πώς το ανήλικο αγόρι και ο συμμαθητής του, παρακολούθησαν τέτοιου είδους ταινία σε σχολικό υπολογιστή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved