Διάσημο ζευγάρι με 8 παιδιά χωρίζει έπειτα από 10 χρόνια γάμου!

Έπειτα από 10 χρόνια γάμου, 8 παιδιά και μία εκπομπή για τη ζωή τους στην τηλεόραση, το γνωστό και πολύ δημοφιλές αμερικανικό ριάλιτι «Jon and Kate plus 8», το διάσημο και πασίγνωστο ζευγάρι που πρωταγωνιστεί αποφάσισε να χωρίσει.

Διάσημο ζευγάρι με 8 παιδιά χωρίζει έπειτα από 10 χρόνια γάμου!

Πρόσφατα ο Τζον Γκόζελιν πήγε στην εκπομπή της Όπρα για να μιλήσει για τη ζωή του, την πρώην γυναίκα του και τις τωρινές τους σχέσεις, καθώς κατηγορείται ότι απάτησε την σύζυγό του με μία νεαρή δασκάλα η οποία είναι η πέτρα του σκανδάλου.

Ο Τζον μίλησε ανοιχτά και είπε πως πλέον δεν έχει καμία σχέση με την πρώην γυναίκα του, την Κέιτ Γκόζελιν. Είπε χαρακτηριστικά: «Της εύχομαι ό,τι καλύτερο σε ό,τι κι αν κάνει, αλλά πλέον προχωράμε προς αντίθετες κατευθύνσεις.

Όταν ρωτήθηκε μεγαλώνουν μαζί τα 8 παιδιά τους με την Κέιτ, εκείνος εξήγησε πως τα παιδιά ζουν δύο διαφορετικές ζωές.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Τζον που μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους. Η Κέιτ έκανε την εμφάνισή της σε μια άλλη τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τον χωρισμό τους που έσκασε σαν βόμβα στην Αμερική και σε όλους τους φανατικούς τηλεθεατές που παρακολουθούσαν ανελλιπώς τη ζωή της «ευτυχισμένης οικογένειας».

Η Κέιτ είπε πως ο Τζον δεν ήταν πλέον ο άντρας που παντρεύτηκε κι ότι είχε αλλάξει δραματικά η συμπεριφορά του. Σε ερώτηση που της έκανε ο δημοσιογράφος για το αν ακόμα αγαπάει τον πρώην συζυγό της, η Κέιτ απάντησε: «Κάποιος μου είπε κάποτε πως αν λυπάσαι κάποιον, τότε η βάση για αυτό είναι η αγάπη», αφήνοντας υπονοούμενα με διπλή διάγνωση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved