Ποιο διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι ανέθεσε σε ειδικό να «εκπαιδεύσει» το παιδί του, να κοιμάται;

Απέκτησαν παιδί πριν από περίπου ένα χρόνο και από τότε που γεννήθηκε δεν τους αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια!

Ποιο διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι ανέθεσε σε ειδικό να «εκπαιδεύσει» το παιδί του, να κοιμάται;

Εκείνοι μέσα στην απόγνωσή τους τι έκαναν; Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ώστε να καταφέρει να κοιμίσει το αγγελούδι τους!

Η Giuliana και ο Bill Rancic, το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι, που πρωταγωνιστεί σε ένα reality show, το «Giuliana & Bill» , που έχει ως θέμα τη ζωή και την καθημερινότητά τους, είναι περίπου 13 μήνες άυπνοι, μιας και από τότε που γεννήθηκε το μωράκι τους, ο μικρός Edward, δεν έχουν κλείσει μάτι τα βράδια.

Το αγγελούδι τους, όπως φαίνεται, προτιμάει να μένει ξύπνιο τις νυχτερινές ώρες. Κάτι φυσικά που κοντεύει να τρελάνει τους γονείς του, μιας και τις λίγες ώρες που τους απομένουν για να κοιμηθούν, τις περνάνε μαζί του!

Στο καινούριο επεισόδιο του reality οι απεγνωσμένοι γονείς υποδέχονται έναν ειδικό στα μωρά για να τους βοηθήσει να κοιμίζουν το παιδάκι τους.

Η ερώτηση που τους έκανε ο ειδικός είναι αν ταΐζουν τον μικρό τις μεταμεσονύχτιες ώρες που ξυπνάει. Κάτι βέβαια που φαίνεται ότι επηρεάζει τον ύπνο του. Ποια ήταν η απάντηση του διάσημου μπαμπά; «Όταν ο μπέμπης κλαίει τα βράδια , του δίνω λίγο φαγητό γιατί τον λυπάμαι»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved