Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της γέννησης ενός μωρού μέσα στο χάος του Τυφώνα στις Φιλιππίνες!

Την ώρα που έζησαν τον εφιάλτη με τα μάτια τους και είδαν δικούς τους ανθρώπους να παρασύρονται από τον τυφώνα, μία νέα ζωή γεννήθηκε από θαύμα μέσα στα συντρίμμια.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της γέννησης ενός μωρού μέσα στο χάος του Τυφώνα στις Φιλιππίνες!

Η ανείπωτη καταστροφή στις Φιλιππίνες, που άφησε πίσω της, χιλιάδες νεκρούς, έφερε στον κόσμο και μία νέα ζωή. Μία νεαρή γυναίκα γέννησε ένα μωράκι και οι συγκλονιστικές εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η Emily Sagalis έζησε ένα δράμα και μία χαρά σχεδόν ταυτόχρονα. Η μητέρα της παρασύρθηκε από τον τυφώνα και η ίδια λίγες ώρες αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Είναι τόσο όμορφη. Θα την ονομάσω Bea Joy, το όνομα της μητέρας μου», ψιθύρισε η 21χρονη μητέρα. «Είναι το θαύμα μου. Νόμιζα ότι θα πεθάνω με το μωρό στην κοιλιά μου όταν είδα τον τυφώνα να έρχεται προς το μέρος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένας στρατιωτικός γιατρός τους βοήθησε να μεταφερθούν στα συντρίμμια ενός αεροδρομίου. «Είναι η πρώτη φορά που μεταφέραμε ένα μωρό εδώ. Είναι καλά στην υγεία του και εμείς καταφέραμε να σταματήσουμε την αιμορραγία της μητέρας του».

Το βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της γέννησης αλλά και οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved