Μητέρα σόκαρε επιλέγοντας να ντύσει τον εφτάχρονο γιο της με τη στολή της Κου Κλουξ Κλαν! (βίντεο)

Αν και στη γιορτή του Halloween τα παιδιά δέχονται πάντα καλά σχόλια για τα πρωτότυπα ντυσίματά τους, μια μητέρα ενός εφτάχρονου αγοριού δέχτηκε μόνο επικριτικά σχόλια!

Μητέρα σόκαρε επιλέγοντας να ντύσει τον εφτάχρονο γιο της με τη στολή της Κου Κλουξ Κλαν! (βίντεο)

Το συμβάν συνέβη στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ όπου μια μητέρα επέλεξε να ντύσει το παιδί της για το Halloween με στολή της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν.

Η μητέρα του παιδιού, δέχτηκε σφοδρές επικρίσεις για τη επιλογή αυτή ιδιαίτερα μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας του γιου της στο Facebook.

Το αγόρι φορούσε ένα λευκό χιτώνα και τον γνωστό «σκούφο» της ρατσιστικής ομάδας, πηγαίνοντας από πόρτα σε πόρτα την περασμένη Πέμπτη, για να πάρει γλυκά.

Η μητέρα του η Τζέσικα Μπλακ από το Κρέισβιλ της Βιρτζίνια, υπεραμύνθηκε της επιλογής της και μιλώντας στον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό WHSV ανέφερε, ότι αυτή η φορεσιά είναι ήταν μια οικογενειακή παράδοση, προσθέτοντας ότι και τα αδέλφια της την είχαν φορέσει κατά το παρελθόν.

Όπως είπε είχε προειδοποιήσει το παιδί της ότι αν φορούσε αυτό τη στολή πολλοί άνθρωποι θα έλεγαν «κακά πράγματα» γι' αυτόν.

Το ίδιο το παιδί φέρεται να δήλωσε στο WHSV ότι «αισθάνθηκε άνετα» με τη στολή της Κου Κλουξ Κλαν, ενώ η μητέρα του σχεδιάζει να την ξαναφορέσει ο γιος της, ακόμη και αν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχουν ενοχληθεί από αυτήν την επιλογή.

Η Κου Κλουξ Κλαν, η αποκαλούμενη ομάδα της «λευκής υπεροχής» ιδρύθηκε το 1866 και έγινε γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα ρατσιστικά της κίνητρα, τον εκφοβισμό των αφροαμερικανών την καύση σταυρών κοντά στα σπίτια τους και τη διοργάνωση συγκεντρώσεων και πορειών κατά των μεταναστών των Καθολικών και των Εβραίων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved