Δείτε τον άνδρα, που σύμφωνα με τις Αρχές, απήγαγε τη μικρή Μαντλίν

Ευκλείδης Μοντέϊρο. Αυτό είναι το όνομα του άνδρα, που σύμφωνα με τις Αρχές, απήγαγε τη μικρή Μαντλίν. Η φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας,

Δείτε τον άνδρα, που σύμφωνα με τις Αρχές, απήγαγε τη μικρή Μαντλίν

απεικονίζει έναν έγχρωμο άνδρα, ο οποίος θεωρείται ένας από τους βασικούς υπόπτους για την απαγωγή της, αλλά δεν είναι εν ζωή.

Ως το 2006 ο Μοντέϊρο, εργαζόταν στο ξενοδοχείο, όπου η οικογένεια της Μαντλίν επέλεξε για να μείνει. Ο ύποπτος άνδρας, απολύθηκε το 2006, από το ξενοδοχείο, ένα χρόνο δηλαδή πριν χαθεί η μικρή.

Ο λόγος απόλυσής του; Η διοίκηση του ξενοδοχείου, τον έπιασε να κλέβει κοσμήματα και είδη αξίας από τα δωμάτια, ώστε να τα πουλήσει και στην συνέχεια να αγοράσει ναρκωτικά.

Τι σχέση μπορεί να έχει η κλοπή κοσμημάτων με τη μικρή Μαντλίν; Οι Αρχές πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είχε απαγάγει το παιδί για να εκδικηθεί τους υπευθύνους του ξενοδοχείου, που τον άφησαν χωρίς δουλειά.

Μέσω της άρσης απορρήτου της κινητής τηλεφωνίας, οι αρμόδιες Αρχές οδηγήθηκαν στον άνδρα, που έχασε τη ζωή του το 2009 σε τροχαίο.

Ένας φίλος του μιλώντας στη Daily Mail, επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχαν οι Αρχές στα χέρια τους, ότι ο Μοντέϊρο έκλεβε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η πορτογαλική αστυνομία στο πόρισμά της, θεωρεί ότι σκότωσε τη μικρή Μαντλίν για να μην πάρει έκταση η υπόθεση και τον ανακαλύψουν.

Δείτε τη φωτογραφία του:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved