Δείτε τις επιπτώσεις του καπνίσματος σε φωτογραφίες πανομοιότυπων διδύμων

Οι σοβαρές επιπτώσεις που έχει το κάπνισμα στον ανθρώπινο οργανισμό είναι γνωστές.

Δείτε τις επιπτώσεις του καπνίσματος σε φωτογραφίες πανομοιότυπων διδύμων

Με τη διάρκεια των χρόνων, έχουν γίνει αρκετές μελέτες πάνω στις σοβαρές ασθένειες που μπορεί να προκαλέσει το κάπνισμα και διάφοροι επιστήμονες και γιατροί έχουν προσπαθήσει να εφεύρουν τρόπους της διακοπής του.

Μια διαφορετική μελέτη έρχεται αυτή τη φορά, που μπορούν να τη κατανοήσουν όλοι κοιτώντας απλά φωτογραφίες προσώπων μερικών ανθρώπων.

Οι ερευνητές εξέτασαν πάνω από 70 πανομοιότυπα ζευγάρια διδύμων όπου ο ένας καπνίζει και ο άλλος δεν καπνίζει. Βρήκαν τους δίδυμους στο ετήσιο Φεστιβάλ Διδύμων που γίνεται στο Οχάιο και επαγγελματίες φωτογράφοι τράβηξαν τις φωτογραφίες τους. Στη συνέχεια συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για τον τρόπο ζωής τους και το ιατρικό ιστορικό τους.

Χωρίς να λάβουν το προηγούμενο ιστορικό τους, πλαστικοί χειρούργοι ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους από τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί, και κατάλαβαν αμέσως τους καπνίζοντες και μη καπνίζοντες.

Οι διαφορές μεταξύ τους είναι εμφανείς σε όλους αφού οι καπνιστές έχουν πρόωρη γήρανση στο πρόσωπό τους και περισσότερες ρυτίδες ειδικά στα χείλη και γύρω από τα μάτια.

Δείτε τις φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved