Μετανιωμένη η βιολογική μητέρα της Μαρίας, τη θέλει πίσω ό,τι και να γίνει! (βίντεο)

Η Σάσα Ρούσεβα, η Βουλγάρα Ρομά που αποδείχτηκε με τεστ DNA πως είναι η βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας η οποία συγκλόνισε με την ιστορία της παγκοσμίως, σε ένα ξέσπασμά της σε Βούλγαρο δημοσιογράφο, δήλωσε πως θέλει πάσει θυσία την κόρη της πίσω!

Μετανιωμένη η βιολογική μητέρα της Μαρίας, τη θέλει πίσω ό,τι και να γίνει! (βίντεο)

Όπως ισχυρίζεται τώρα, την κόρη της δεν την έδωσε ποτέ στους ανθρώπους που μεγάλωναν τη Μαρία από τον καταυλισμό στα Φάρσαλα αλλά σε μία ξανθιά γυναίκα που της υποσχέθηκε ότι θα προσέχει το παιδί της προσωρινά. Όπως ισχυρίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Μάρτιν Καρμπόφσκι, η Μαρία ήρθε στη ζωή σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ίδια αφού δεν είχε ούτε τον τρόπο να αυτοσυντηρηθεί.

«Τότε ήρθε μια ξανθιά γυναίκα, μου είπε να αφήσω το παιδί και υποσχέθηκε να το φροντίζει μέχρι να μαζέψω χρήμα και να έρθω να το πάρω. Εγώ τη εμπιστεύτηκα επειδή φαινόταν πολύ καλή και της άφησα το μωρό» είπε η Ρούσεβα ενώ στην ερώτηση αν ήξερε τα στοιχεία αυτής της γυναίκας είπε ότι δεν θυμόταν επειδή έχει περάσει πολύς καιρός ενώ τόνισε ότι όσες φορές προσπάθησε να επικοινωνήσει με αυτή τη γυναίκα μέσω του κινητού της τηλεφώνου, αυτό ήταν μονίμως κλειστό. Σε ό,τι αφορά τις έρευνες της αστυνομίας σχετικά με κύκλωμα εμπορίας βρεφών, η Ρούσεβα αρνήθηκε ότι πήρε ποτέ χρήματα για να δώσει τη μικρή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν είχα πάρει λεφτά, θα ζούσαμε έτσι όπως ζούμε τώρα; Αν είχα λεφτά, θα είχα κρεβάτι, θα είχα σεντόνια, θα είχα πάπλωμα, θα είχα κουζίνα... Δεν θα πεινάγαμε, όπως πεινάμε τώρα».

Όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι ίσως είναι καλύτερα για τη μικρή να μείνει στην Ελλάδα και να βρεθεί μία οικογένεια που θα έχει τα προς το ζην για να τη μεγαλώσει με άνεση, η Σάσα Ρούσεβα ξέσπασε: «Δεν με νοιάζει αν είναι πλούσιοι ή φτωχοί! Δικό μου παιδί είναι και το θέλω κοντά μου! Το 'χω στην καρδιά μου και θα το έχω όσο ζω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved