Δέσποινα Καμπούρη: Μιλάει για το mothersblog.gr στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» (βίντεο)

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» του Alpha ήταν η Διευθύντρια του mothersblog.gr, Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μίλησε για τον ρόλο της ως μαμά και έδωσε συμβουλές για νέες μαμάδες, όπως κάνει καθημερινά μέσα από το αγαπημένο σας site.

Δέσποινα Καμπούρη: Μιλάει για το mothersblog.gr στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» (βίντεο)

Η παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και πάνω απ' όλα μανούλα της μικρής Έλενας, δεν έκρυψε την αγάπη της γι' αυτό που κάνει μέσα από το mothersblog.gr λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το mothersblog.gr είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν να κάνω από τότε που γέννησα, μέχρι που τελικά έγινε. Έχει να κάνει με όλο αυτό που ζω. Με τη μητρότητα, με την οικογένεια, με τα παιδιά... Αλλά αυτό που ήθελα εξαρχής με το που πήρα το mothersblog.gr στα χέρια μου ήταν να μην απευθύνεται μόνο στις γυναίκες που είναι μαμάδες ή που θέλουν να γίνουν μαμάδες. Είναι ένα σάιτ που απευθύνεται στη σύγχρονη μαμά, στον μπαμπά και στην οικογένεια και ξεφεύγει λίγο από τους αυστηρούς κανόνες, όπως ο θηλασμός, η καισαρική και ο φυσιολογικός τοκετός».

Δείτε όλα όσα είπε η Δέσποινα Καμπούρη στο «Μες στην καλή χαρά» και τις συμβουλές που έδωσε σε νέες μαμάδες, στο παρακάτω βίντεο...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved