Βρέφος πέθανε επειδή η μητέρα του το άφησε μόνο του στο σπίτι για εννιά ημέρες

Σοκ έχει προκαλέσει μια υπόθεση στη Τουρκία όπου μια μαμά εγκατέλειψε το δυο μηνών μωρό της στο σπίτι για εννιά ημέρες, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Βρέφος πέθανε επειδή η μητέρα του το άφησε μόνο του στο σπίτι για εννιά ημέρες

Η 34χρονη μητέρα άφησε το παιδί της μόνο του στο σπίτι για να επισκεφτεί τους γονείς της στην επαρχία. Η οικογένειά δεν γνώριζε ότι είχε γεννήσει.

«Η οικογένειά μου και ειδικά η μητέρα μου, με πίεζαν να περάσω μαζί τους κάποιες ημέρες. Αποφάσισα ότι δεν θα μπορούσα να αφήσω το παιδί μου με κανέναν. Οπότε σκέφτηκα ότι θα μείνω στην Χατάι για ένα διήμερο και θα επιστρέψω», είπε η 34χρονη στην απολογία της, σύμφωνα με την Hurriett.

«Έμεινα έγκυος με τον σύντροφό μου, ο οποίος είναι αστυνομικός. Έμαθα για την εγκυμοσύνη μου πολύ αργά. Είχα αμφιβολίες για το εάν θα το κρατούσα ή όχι. Δεν ήξερα πώς να εξηγήσω τι είχε συμβεί στην οικογένειά μου. Παρότι φοβόμουν, αποφάσισα να φέρω το αγοράκι μου στον κόσμο», είπε η 34χρονη.

Τελικά η μητέρα μετέφερε το άψυχο σώμα του παιδιού της στο νοσοκομείο όπου και συνελήφθη και κρατείται από τις Αρχές. Στους γιατρούς είπε ότι δεν πίστευε ότι ήταν νεκρό. Οι γιατροί ανέφεραν ότι το παιδάκι είχε πεθάνει περίπου τρεις ημέρες πριν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved