Χιλιάδες αγωνιώδη τηλεφωνήματα από γονείς που ελπίζουν ότι η μικρή Μαρία είναι το χαμένο τους παιδί...

Η υπόθεση της τετράχρονης Μαρίας κάνει το γύρο του κόσμου ενώ πολλοί γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους από το 2009, τηλεφωνούν με την ελπίδα ότι είναι το δικό τους παιδί.

Χιλιάδες αγωνιώδη τηλεφωνήματα από γονείς που ελπίζουν ότι η μικρή Μαρία είναι το χαμένο τους παιδί...

Σχεδόν 8.000 τηλεφωνήματα έχουν γίνει από όλο τον κόσμο για την υπόθεση του μικρού κοριτσιού. Οι οχτώ υποθέσεις προέρχονται από την Αμερική ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις από τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Πολωνία και τον Καναδά.

Οι γονείς που ελπίζουν πως η Μαρία είναι το δικό τους παιδί είναι οι: Ντομίνικα Γκατζάρ, Γκαμπριέλα Φράνκο, Εμιλι Γκουαμά και Γκαμπριέλα Ντάμ από τις ΗΠΑ. Από τον Καναδά είναι η Λίζα Ιργουινκ, από την Πολωνία οι Νικόλα Σιέσκα και Σουζάνα Σιμπνιέσκα και από τη Γαλλία η Φιόνα.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" που φιλοξενεί τη μικρή Μαρία, δέχεται πολλά τηλεφωνήματα καθημερινά από Έλληνες και ξένους γονείς ενώ σύντομα θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο για να διευκρινιστεί η καταγωγή της. Επίσης, θα εξεταστεί η οδοντοστοιχία της από ιατροδικαστές για να προσδιοριστεί η ακριβής ηλικία του παιδιου με μια απόκλιση 30 ημερών.

Από τη στιγμή που άνοιξε η υπόθεση της Μαρίας, οι έρευνες σε καταυλισμούς Ρομά από την Αστυνομία, έχουν αυξηθεί.

Σήμερα βγήκαν στην δημοσιότητα και τα ονόματα του Ρομά ζευγαριού που είχαν απαγάγει τη Μαρία. Είναι ο Χρήστος Σάλης, 39 ετών και η Ελευθερία Δημοπούλου, 40 ετών, που πλέον διώκονται με την κατηγορία για απαγωγή ανηλίκου. Μέσα στην ημέρα θα δοθούν και οι φωτογραφίες τους από την ΕΛ.ΑΣ.

Το ζευγάρι, θα εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο ενώ μέχρι τώρα επιμένουν πως το μικρό κοριτσάκι δεν έχει απαχθεί αλλά το βρήκαν παρατημένο σε ένα μικρό σπίτι από έναν Βούλγαρο. Ωστόσο το φροντίζουν και του προσφέρουν την ίδια αγάπη με τα υπόλοιπα παιδιά τους χωρίς να το έχουν κρατήσει για λόγους εκμετάλλευσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved