Μετά τις εξελίξεις με τη μικρή Μαρία η μητέρα του Μπεν κάνει έκκληση στις Αρχές

Να ξανανοίξει η υπόθεση και να διερευνηθεί τελικά αν ο Μπεν ο οποίος είχε εξαφανιστεί το 1991 στην Κω, βρίσκεται σε καταυλισμό των Ρομά ζητάει η μητέρα του Κέρι Νίντμαν. «Οι Αρχές στην Ελλάδα μας έλεγαν, οι αθιγγάνοι δεν κλέβουν μωρά.

Μετά τις εξελίξεις με τη μικρή Μαρία η μητέρα του Μπεν κάνει έκκληση στις Αρχές

Τώρα ξέρουμε πως κλέβουν» είπε η ίδια σε συνέντευξή της στη Mirror μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης της 4χρονης κατάξανθης Μαρίας. Οι ελπίδες της μητέρας του Μπεν τώρα αναπτερώνονται καθώς πάντα πίστευε ότι το αγοράκι της μπορεί να βρισκόταν και αυτό σε τσιγγάνικο καταυλισμό.

Όπως τόνισε η Κέρι, πάντα πίστευε ότι υπαίτιοι για την εξαφάνιση του Μπεν ήταν οι Ρομά και τώρα ζητά από την Ελληνική Αστυνομία να ερευνήσει ξανά αυτήν την υπόθεση. «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με να βρω τον γιο μου. Κάποιος επιτέλους πρέπει να μας δώσει προσοχή. Ο Μπεν είναι 24 χρονών τώρα. Είκοσι δύο χρόνια ήταν αρκετά... Θέλουμε να σηκώσουμε κάθε πέτρα. Η βρετανική κυβέρνηση πρέπει να μιλήσει με την ελληνική αστυνομία και να εξασφαλίσει ότι θα ξεσκονίσει την υπόθεση και θα ερευνήσει αν το ζευγάρι γνωρίζει οτιδήποτε με ό,τι συνέβη στον Μπεν μου» κατέληξε η μητέρα του μικρού Μπεν που σήμερα θα ήταν 24 ετών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved