Κάλλι Τσιλίδου-Στέφανος Δάνδολος: «Το παιδί είναι μια τεράστια ευθύνη. Δεν είναι όλα ροζ και γαλάζια»

Δύο νέοι γονείς, η Κάλλι Τσιλίδου και ο Στέφανος Δάνδολος παραδέχονται ότι η ευθύνη του να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι πολύ μεγάλη. «Το παιδί είναι μια τεράστια ευθύνη. Δεν είναι όλα ροζ και γαλάζια» είπαν.

Κάλλι Τσιλίδου-Στέφανος Δάνδολος: «Το παιδί είναι μια τεράστια ευθύνη. Δεν είναι όλα ροζ και γαλάζια»

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, κρατώντας στην αγκαλιά του το μόλις τριών μηνών αγοράκι του μίλησε για τη νέα του ζωή αλλά και για το πώς θα ήθελε να τον δει στο μέλλον.

«Θα ήθελα να πάρει την ηρεμία μου, τη διέξοδο στη φαντασία, την αγάπη στις τέχνες και τον πολιτισμό, την αγάπη για τα σπορ, την αισιοδοξία που έχω πάντα στη ζωή μου ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν θα ήθελα να έχει την υπέρμετρη ευαισθησία που είχα ως πιτσιρικάς, θα προτιμούσα να είναι λίγο πιο ανθεκτικός. Θέλω να είναι σβέλτος και οργανωτικός, αλλά όχι αγχώδης» είπε η ευτυχής μαμά ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε ο μικρός της να γίνει πολίστας, όπως ήταν ο πατέρας του.

Οι δυο τους αποκάλυψαν επίσης και πώς θα ονομάσουν τον γιο τους: «Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά της Κάλλις, Πάνος, γιατί το όνομα του πατέρα μου το έχει ήδη ο ανιψιός μου» είπε ο Στέφανος Δάνδολος και πρόσθεσε στο OK: «για τους γονείς μου, είναι το πρώτο εγγόνι και για εμένα έχει σημασία να κινηθούμε παραδοσιακά. Γενικά, δεν είμαι της παράδοσης. Αλλά καλό είναι να μην είμαι αντισυμβατική σε όλα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved