Βενεζουέλα: Σκέφτονται να απαγορεύσουν την χρήση του μπιμπερό!

Τι θα κάνατε λοιπόν, αν ένα πρωί ξυπνάγατε και μαθαίνατε ότι απαγορεύτηκε η χρήση του μπιμπερό και δεν πωλείται πλέον;

Βενεζουέλα: Σκέφτονται να απαγορεύσουν την χρήση του μπιμπερό!

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο , όμως στην Βενεζουέλα σχεδιάζουν να το εφαρμόσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, η νέα αυτή πρόταση είναι υπό συζήτηση καθώς σκέφτονται πως θα ήταν ότι καλύτερο να απαγορευτούν όλων των ειδών τα μπιμπερό και να παρέχουν στα παιδιά ότι καλύτερο για την υγεία τους.

«Θέλουμε να αυξήσουμε την αγάπη μεταξύ μητέρας και παιδιού και αυτό επειδή χάθηκε με τον καιρό από την συστηματική χρήση του συσκευασμένου γάλακτος το οποίο δίνεται στα παιδιά με το μπιμπερό».
Βέβαια ακόμα δεν ξέρουν με σιγουριά αν μπορούν να το κάνουν αυτό , καθώς ναι μεν θέλουν να προάγουν τα καλά του μητρικού θηλασμού αλλά από την άλλη ίσως να το παρατραβάνε και να παρεμβαίνουν στην ζωή και την ελεύθερη βούληση του λαού.

Μητέρες που εργάζονται και δεν μπορούν να θηλάσουν. Μωρά που δεν δέχονται να θηλάσουν ή που σταματούν το θηλασμό και δεν θέλουν πλέον. Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση αναρωτιούνται πολλοί. Ο λόγος που οι μητέρες επιλέγουν το μπιμπερό είναι γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Τελικά αν περάσει ο νόμος θα έχει κάποια θετική εξέλιξη σε ότι αναφορά τον θηλασμό ή θα ξεσηκώσει τον λαό καθώς τους αφαιρει το δικαίωμα της επιλογής;

Αναμένουμε να δούμε τελικά τι θα αποφασίσουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved