Eπιπλώθηκε η πρώτη πολυκατοικία που θα φιλοξενήσει άστεγες οικογένειες (εικόνες)

Η πρώτη πολυκατοικία για άστεγους στο κέντρο της Αθήνας είναι πλέον γεγονός αφού τώρα της προστέθηκαν και έπιπλα.

Eπιπλώθηκε η πρώτη πολυκατοικία που θα φιλοξενήσει άστεγες οικογένειες (εικόνες)

Το όραμα που είχε η κ. Μεσσήνη για να στεγάσει άπορες οικογένειες, γίνεται πλέον πραγματικότητα. Στην Μπουμπουλίνας 31 θα φιλοξενούνται οι άστεγες οικογένειες που αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό πρόβλημα στέγης αφού τους έχουν κάνει έξωση.

Η πολυκατοικία είναι σχεδόν έτοιμη αφού επιπλώθηκαν τα διαμερίσματα που υπάρχουν αλλά η οργάνωση «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» καλεί όλο τον κόσμο που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει οικιακό εξοπλισμό όπως ηλεκτρικές συσκευές, κρεβάτια, έπιπλα, σεντόνια αλλά και είδη ρουχισμού ενώ όποιος διαθέτει άδειο ανοίκιαστο διαμέρισμα να το παραχωρήσει σε άστεγους.

Η οργάνωση θα αναλάβει την επισκευή και τη συντήρηση των διαμερισμάτων που θα παραχωρηθούν σε άστεγες οικογένειες, τα έξοδα της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ όπως έγινε και με τη πρώτη πολυκατοικία για άστεγους.

Οι εθελοντές είναι αναγκαίοι για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου που θα δώσει στέγη σε οικογένειες πριν έρθει ο χειμώνας. Για τις επισκευές χρειάζονται ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και ξυλουργοί ενώ ευπρόσδεκτος είναι όποιος θέλει να προσφέρει βοήθεια.

Αργότερα σχεδιάζουν να βρουν κάποια αγροτική έκταση από εθελοντή ώστε οι οικογένειες της πολυκατοικίας να εκπαιδευτούν στη βιολογική καλλιέργεια.

Για όποιον θέλει να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210-6727250 (anthropinoi-anthropoi.gr), ενώ όποιος θέλει μπορεί να στηρίξει οικονομικά μέσω του λογαριασμού 987-00-200

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved