66χρονη γυναίκα στην Ινδία γέννησε τρίδυμα!

Μια γυναίκα από την Ινδία, η οποία δεν είχε καταφέρει να κάνει παιδιά μικρότερη, έγινε μια από τις γηραιότερες μητέρες στον κόσμο, σε ηλικία 66 ετών.

66χρονη γυναίκα στην Ινδία γέννησε τρίδυμα!

Η Μπχατέρι Ντέβι και ο άντρας της Ντέβα γιόρτασαν με ενθουσιασμό και χαρά την άφιξη των 3 παιδιών τους, 44 χρόνια μετά την ημέρα του γάμου τους. Η γυναίκα γέννησε δύο αγοράκια και ένα κοριτσάκι, μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση που έγινε στο Εθνικό Κέντρο Γονιμότητας στην Ινδία. Εκεί μάλιστα έγινε και η θεραπεία αλλά και η εξωσωματική μιας άλλης γηραιότερης μητέρας, της 70χρονης Ράγιο Ντέβη Λόχαν.

Το ζευγάρι είναι πάρα πολύ ευτυχισμένο με τον ερχομό των μωρών και ο χαρούμενος πατέρας δήλωσε στα Μέσα: «Η Μπχατέρι εκπλήρωσε το όνειρό μου να έχω τα δικά μου παιδιά, μια δικιά μου οικογένεια. Ήταν η πρώτη μου γυναίκα και όταν διαπίστωσα ότι δεν μπορούσε να μείνει έγκυος, ξαναπαντρεύτηκα άλλες δύο φορές αλλά και πάλι δεν κατάφερα να έχω παιδιά με τις άλλες γυναίκες.

Είμαι πολύ χαρούμενος και θα παρέχω τα καλύτερα και ό,τι χρειαστούν τα παιδιά μου για τα επόμενα χρόνια». Ο γιατρός που έκανε την όλη διαδικασία έμεινε πραγματικά έκπληκτος. Όπως λέει ο ίδιος , η γυναίκα κατάφερε να μείνει έγκυος με την τρίτη προσπάθεια και ο τοκετός έγινε με καισαρική τομή. Τα μωρά επειδή γεννήθηκαν πολύ μικρά χρειάστηκε να μπουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας ώστε να μπορέσουν να επιζήσουν αλλά οι νεογνολόγοι πιστεύουν πως όλα θα πάνε καλά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved