Η σοκαριστική εικόνα ενός καροτσιού που συνθλίβεται από διερχόμενο αυτοκίνητο!

Η σοκαριστική εικόνα ενός καροτσιού που συνθλίβεται από διερχόμενο αυτοκίνητο, κάνει τον γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο!

Η σοκαριστική εικόνα ενός καροτσιού που συνθλίβεται από διερχόμενο αυτοκίνητο!

Και πράγματι, λίγα λεπτά πριν, σ' αυτό το καροτσάκι καθόταν ένα αγοράκι που μόνο από θαύμα ζει σήμερα! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων στο Γκρέιβασεντ, στη Μεγάλη Βρετανία.

Το περιστατικό συνέβη ύστερα από τη σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, την ώρα που το αγοράκι, καθισμένο στο καροτσάκι του, απολάμβανε μαζί με τη μαμά του τη βόλτα του στο πεζοδρόμιο. Ξαφνικά, το ένα από τα δύο αυτοκίνητα ξέφυγε από την πορεία του, σύρθηκε προς τη μεριά μαμάς και γιου και πήρε μαζί του το καροτσάκι. Το παρέσυρε για αρκετά μέτρα μέχρι που τελικά το καρότσι σφηνώθηκε ανάμεσα σε έναν τοίχο και το αυτοκίνητο.

Ευτυχώς, το αγοράκι από τη δύναμη με την οποία ερχόταν το αυτοκίνητο, εκτοξεύθηκε καθώς παρασυρόταν το καρότσι και έτσι δεν θρηνήσαμε θύματα. Η μητέρα του αγοριού βρισκόταν για αρκετή ώρα μετά το περιστατικό σε κατάσταση σοκ ενώ και αυτόπτες μάρτυρες που είδαν να συμβαίνει όλο αυτό μπροστά στα μάτια τους, είχαν επίσης σοκαριστεί, πιστεύοντας πως το παιδί είναι πλέον νεκρό.

Και το αγοράκι όμως, ήταν αρκετά ζαλισμένο από ό,τι είχε συμβεί ενώ ζητούσε συνεχώς τη μητέρα του, μετά το ατύχημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved