Θανατική ποινή για τον άνδρα που πέταξε με δύναμη στο έδαφος κοριτσάκι 2 ½ χρονών!

Αντιμέτωπος με την ποινή του θανάτου είναι ο 39χρονος Χαν Λέι μετά την καταδίκη του από δικαστήριο του Πεκίνου για τον θάνατο ενός κοριτσιού μόλις 34 μηνών.

Θανατική ποινή για τον άνδρα που πέταξε με δύναμη στο έδαφος κοριτσάκι 2 ½ χρονών!

Ο θάνατος της μικρούλας προήλθε ύστερα από σοβαρό τραυματισμό, όταν ο 39χρονος δράστης το πήρε στα χέρια του και το πέταξε με δύναμη στο έδαφος.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε ο καβγάς του με τη μητέρα του παιδιού για μία θέση στάθμευσης. Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία Ντασίνγκ του Πεκίνου τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Το παιδί αμέσως μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγες μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Λέι, έναν χρόνο πριν είχε διαπράξει άλλο αδίκημα και είχε φυλακιστεί γι' αυτό.

Ο δράστης αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, είπε πως θα ασκήσει έφεση καθώς όπως υποστηρίζει όταν άρπαξε το μωρό, νόμιζε ότι άρπαζε ψώνια αφού πέρασε το καρότσι του μωρού για καλάθι του σούπερ μάρκετ.

Ο Λέι τώρα θα αποταθεί στο Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο που θα εκδικάσει την έφεσή του για την υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον θάνατο του κοριτσιού καταδικάστηκε και ένας άλλος άνδρας που σύμφωνα με το δικαστήριο βοήθησε τον Λέι να διαφύγει μετά το συμβάν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved