Βρήκε τους βιολογικούς της γονείς στο Facebook‏

Η Σίμονς, 21 ετών σήμερα, είχε δοθεί ως μωρό για υιοθεσία καθώς οι γονείς της ήταν μόλις 16 ετών. Σκέφτηκαν πως το παιδί τους θα ήταν καλύτερο να μεγαλώσει με μια οικογένεια που θα μπορούσε να προσφέρει στο παιδί ό,τι χρειαζόταν.

Βρήκε τους βιολογικούς της γονείς στο Facebook‏

Πριν από 3 χρόνια η κοπέλα άρχισε να ψάχνει για τους βιολογικούς της γονείς, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μία ημέρα λοιπόν, αποφάσισε να το κοινοποιήσει στο Facebook.

Έβαλε μια φωτογραφία της με διάφορες πληροφορίες για τη ζωή της και ζήτησε από τον κόσμο να κάνουν κοινοποίηση στις δικές τους σελίδες την ανάρτησή της. «Γιατί όχι;», σκέφτηκε. «Τι έχω να χάσω;».

Μέσα σε 48ωρες και μετά από 33,000 share, ένας τυχαίος χρήστης ενημέρωσε μέσω Facebook περίπου που ήταν η μητέρα του κοριτσιού. Ειδοποίησε και τη μητέρα της. Εκείνη με τη σειρά της έστειλε μήνυμα στη Σίμονς, λέγοντάς της «εγώ νομίζω πως είμαι η μητέρα σου. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είσαι εσύ. Την περίμενα αυτή την στιγμή».

Οι βιολογικοί της γονείς δεν είναι πλέον μαζί, όμως η μητέρα της κατάφερε να βρει τον πατέρα της και να έρθουν σε επαφή όλοι μαζί. Βρέθηκαν και από κοντά, κάτι που έκανε χαρούμενους και τους τρεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved