Έξι έφηβοι που αγνοούνταν εδώ και 40 χρόνια βρέθηκαν στον πάτο της λίμνης!

Ένα μυστήριο που παρέμενε ανεξιχνίαστο εδώ και σαράντα χρόνια, βρίσκει σύντομα τη λύση του.

Έξι έφηβοι που αγνοούνταν εδώ και 40 χρόνια βρέθηκαν στον πάτο της λίμνης!

Δύο αυτοκίνητα που ήταν καλυμμένα με λάσπη ανασύρθηκαν τυχαία από τον πάτο μιας λίμνης στην Οκλαχόμα και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι έφεραν τα υπολείμματα από τα πτώματα των έξι νεαρών παιδιών.

efivoilimni

Το ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία που ανακάλυψε τυχαία την όλη υπόθεση, ανήκει σε έφηβο ο οποίος επέβαινε σ' αυτό μαζί με άλλους δύο φίλους του.

efivoilimni2

Όλοι τους είχαν εξαφανιστεί το 1970. Το άλλο αυτοκίνητο πρέπει να ανήκει σε έναν άντρα που εξαφανίστηκε το 1969. Μία κάτοικος της περιοχής, η Ντέμπι Μάκναμαν υποστηρίζει πως το αυτοκίνητο μάρκας Chevrolet και μοντέλου του 1950 ανήκει στον παππού της που είχε εξαφανιστεί. Όσο για το άλλο αυτοκίνητο, πιστεύεται ότι ανήκει στον 16χρονο Τζίμι Γουίλιαμς και τους φίλους του Τόμας Ρίος και Λία Τζόνσον που ήταν και οι δύο 18 ετών.

efivoilimni4

Οι εξαφανίσεις των έξι εφήβων παρέμεναν ένα μεγάλο μυστήριο για την περιοχή και μετά από σαράντα χρόνια έμοιαζε πλέον σαν αστικός μύθος.

efivoilimni3

Με την εύρεση των δύο αυτοκινήτων και των υπολειμμάτων των πτωμάτων των έξι νεαρών αρχίζει να ξεδιπλώνεται σιγά σιγά ένα κουβάρι που σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

limniefivoi

«Είναι πολύ σημαντικό για τις οικογένειες αυτών των παιδιών να μάθουν τι πραγματικά τους συνέβη ώστε να καταφέρουν κάποια στιγμή να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς φαντάσματα» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής που ερευνά την υπόθεση. Δείτε το παρακάτω βίντεο από την περιοχή όπου βρέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved