Μητέρα έλαβε δώρο μια πίτσα επειδή θηλάζει!

Συνήθως διαβάζουμε ιστορίες με γυναίκες που θήλασαν σε δημόσια μέρη και διώχθηκαν όμως η σημερινή περίπτωση είναι διαφορετική.

Μητέρα έλαβε δώρο μια πίτσα επειδή θηλάζει!

Μια μητέρα 3 παιδιών βγήκε με την οικογένεια της να γιορτάζει τα γενέθλια της σε μια πιτσαρία. Το μικρότερο παιδί της, που είναι 12 μηνών, άρχισε να είναι ανήσυχο. Προσπάθησε να το ηρεμήσει αλλά εκείνο δεν ηρεμούσε. Τότε η γυναίκα πήρε μια κουβερτούλα σκεπάστηκε και έβαλε το μωρό να θηλάσει .

Η γυναίκα λέει πως συνήθως δεν θηλάζει σε δημόσιους χώρους γιατί φοβάται την κριτική που συνήθως δέχονται οι γυναίκες που θηλάζουν. Μάλιστα η σερβιτόρα πηγαινοερχόταν συνέχεια και φοβήθηκε πως κάποια στιγμή θα της πει να φύγει από το μαγαζί.

Ο σύζυγος της, ζήτησε τον λογαριασμό και όταν ήρθε η απόδειξη έμεινε αποσβολωμένος. Η Τζάκι τον ρώτησε τι συμβαίνει και τότε της έδωσε την απόδειξη. Εκείνη μπερδεύτηκε και σκεφτόταν για ποιο λόγο να δει την απόδειξη. Παίρνει λοιπόν την απόδειξη και διαβάζει ένα σημείωμα που έγραψε πάνω η σερβιτόρα το εξής : Η μια από τις πίτσες είναι κερασμένη από εμένα. Παρακαλώ ευχαριστείστε την γυναίκα σας που θηλάζει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved