Μπαμπάς θα γίνει ο Ίκερ Κασίγιας! Στο πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Σάρα Καρμπονέρο

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους ζουν ο Ίκερ Κασίγιας και Σάρα Καρμπονέρο αφού σε πέντε μήνες περίπου θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδάκι!

Μπαμπάς θα γίνει ο Ίκερ Κασίγιας! Στο πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Σάρα Καρμπονέρο

Μπορεί να βρίσκεται να σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως, όπως η ίδια η Ιταλίδα δημοσιογράφος είπε, δεν θέλει να γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομα της.

«Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τη ζωή σου γιατί σε θαυμάζει ή γιατί του αρέσεις ή όχι , γιατί σε βλέπει στη δουλειά σου. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το δικό μας κόσμο που θα είναι μόνο δικός μας», είπε η Σάρα Καρμπονέρο.

Η αθλητικογράφος και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, διανύουν την πιο όμορφη φάση ενώ η Σάρα απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της στο έπακρο.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ζω την κάθε μέρα. Είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία και είμαι πολύ χαρούμενη, συνεχίζω να δουλεύω και να κάνω τα πάντα όσο μου το επιτρέπει το σώμα μου», είπε και κατέληξε: «Είναι ένα θαύμα της ζωής. Είναι μία περίοδος πολύ όμορφη αν και άγνωστη επομένως πρέπει σιγά σιγά να τη ζω όπως έρχεται γιατί είναι κάτι ξεχωριστό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved