Μουμιοποίησε τον γιό της, για να τον γνωρίσουν τα εγγόνια της (βίντεο)

Μια μητέρα από τη Γεωργία φαίνεται να κράτησε με έναν πολύ περίεργο τρόπο, τον γιό της «ζωντανό», για 18 χρόνια μετά τον θάνατο του.

Μουμιοποίησε τον γιό της, για να τον γνωρίσουν τα εγγόνια της (βίντεο)

Σε ηλικία 22 ετών πέθανε ο Τζόνι Μπακαράτζε, όταν η οικογένειά του αρνήθηκε να τον θάψει ώστε ο μικρότερος γιός που είχε, να τον γνώριζε. Για 18 χρόνια, τον προσέχουν κάθε μέρα.

Κάθε χρόνο, μια μέρα πριν τα γενέθλιά του, του «χαρίζουν» καινούρια ρούχα.

Στην αρχή, η μητέρα του Τζόνι, χρησιμοποιούσε κλασικές μεθόδους ταρίχευσης, έπειτα όμως χρησιμοποιούσε δικές της μεθόδους που έβλεπε στα όνειρα της.

Είπε: «Ένα βράδυ, είδα ένα όνειρο όπου μια φωνή μου είπε, να περιποιηθώ τον Τζόνι, τρίβοντας τον με αλκοόλ και από τότε χρησιμοποιώ βρεγμένα σεντόνια βουτηγμένα σε αλκοόλ για να διατηρήσω το σώμα του».

Και προσθέτει: «Δε πρέπει να αφήσεις το σώμα χωρίς τα βρεγμένα σεντόνια το βράδυ, γιατί το δέρμα του θα γίνει μαύρο σαν κάρβουνο. Ήταν ένας καλός άντρας, ένας καλός σύζυγος, όχι όπως τον βλέπετε τώρα. Ο γιός μου είναι όμορφος. Όταν χρησιμοποιώ τα σεντόνια, το δέμα του γίνεται λευκό και πάλι και όλα είναι κανονικά».

Τέλος εξήγησε στην δημοσιογράφο και τον λόγο που μουμιοποίησε τον γιό της: «Ήθελε το παιδί του να τον δει κατά αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι από αυτό το σημείο το παιδί ξεκίνησε να αγαπάει τον πατέρα του».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved