Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον αποκάλυψε γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ η ταφή του γιού της

Τα τρία παιδιά του Μάικλ Τζάκσον επισκέφτηκαν το νεκροτομείο πάνω από δέκα φορές για να δουν το άψυχο σώμα του, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η μητέρα του αξέχαστου ποπ σταρ σην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά τον θάνατό του.

Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον αποκάλυψε γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ η ταφή του γιού της

Η κόρη του άλλοτε βασιλιά της ποπ, η Πάρις, η οποία ως γνωστόν προσπάθησε να αυτοκτονήσει πριν από λίγους μήνες, έχει τραυματιστεί, σύμφωνα με τη γιαγιά της, ανεπανόρθωτα ψυχολογικά μετά από αυτή την τραγωδία. «Ούρλιαζε και έκλαιγε όταν ο Μάικλ πέθανε και έλεγε "Θέλω να έρθω μαζί σου μπαμπά, δεν θέλω να ζω χωρίς εσένα"» είπε η Κάθριν Τζάκσον, η γιαγιά της.

Μιλώντας μόλις λίγες μέρες μετά την 29η Αυγούστου όπου θα γιόρταζε τα 55α γενέθλιά του, η 83χρονη μητέρα του πρόσθεσε: «Ένιωθα τόσο άσχημα για την Πάρις» και συνέχισε: «Η Πάρις υπέφερε πολύ από τον θάνατο του πατέρα της. Είχε συνεχώς φωτογραφίες του σε όλο το δωμάτιό της. Όποια φωτογραφία και αν κρεμούσε στον τοίχο, ήταν του Μάικλ».

Η κυρία Τζάκσον η οποία έχει 26 εγγόνια και 11 δισέγγονα είπε επίσης πως τα τρία παιδιά του γιου της προσπάθησαν πολύ ώστε να συνειδητοποιήσουν τον θάνατό του τον Ιούνιο του 2009.

«Ρώτησα την κόρη μου Λατόγια τι έκαναν τα παιδιά του Μάικλ και πήγαν τόσες πολλές φορές στο νεκροτομείο και εκείνη μου είπε ότι αγκάλιαζαν και φιλούσαν συνεχώς το άψυχο σώμα του Μάικλ Τζάκσον».

Η γιαγιά της Πάρις είπε επίσης πως η νεαρή κόρη του αξέχαστου βασιλιά της ποπ τα πηγαίνει πολύ καλύτερα παρόλο που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της και πίνοντας χάπια στην προσπάθειά της να αυτοκτονήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved