Έλεγε πως η κόρη της έχει καρκίνο για να παίρνει χρήματα από δωρεές και φιλανθρωπίες

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό η Αμπρέιλ Γουίνκλερ , είχε πείσει όλο τον κόσμο ότι η 4 ετών κόρη της πάσχει από λευχαιμία.

Έλεγε πως η κόρη της έχει καρκίνο για να παίρνει χρήματα από δωρεές και φιλανθρωπίες

Έτσι μάζευε κάθε μήνα από οργανώσεις αλλά και ιδιώτες μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο όπως έλεγε το χρειαζόταν για τη θεραπεία του κοριτσιού. Κόσμος όμως που την γνώριζε καιρό άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι η αστυνομία άρχισε να ερευνά το θέμα ύστερα από καταγγελίες τους.

Μάλιστα πήρε από το νοσοκομείο τα ιατρικά αρχεία της μικρής που έδειχναν πως είναι απόλυτα υγιής.

Οι αστυνομικοί μίλησαν με το κορίτσι το οποίο πραγματικά πίστευε ότι είναι άρρωστο και ότι έχει καρκίνο. Μάρτυρες λένε ότι η γυναίκα έκανε ό,τι μπορούσε για να φαίνεται το παιδί άρρωστο και πως το είδαν ακόμα και να χάνει τα μαλλιά του.

Πλέον η Αμπρέιλ είναι στη φυλακή για εξαπάτηση και την κηδεμονία της μικρής την έχει ο πρώην σύζυγός της. Ακόμα και εκείνος είχε πιστέψει ότι το παιδί του έχει λευχαιμία αλλά άρχισε να έχει αμφιβολίες όταν η πρώην σύζυγός του του είπε πως έπρεπε να πάει σε ένα πολύ μακρινό μέρος για θεραπεία.

Ευχαρίστησε πάντως όλη την κοινότητα που όλο αυτό τον καιρό, αν και ήταν ψέμα, έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει το κορίτσι.

Η αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση ώστε όλοι όσοι εξαπατήθηκαν από την γυναίκα να έρθουν σε επικοινωνία για να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved