Φρίκη: Βίαζαν, εξέδιδαν και ανάγκαζαν 28χρονη έγκυο να δουλεύει σε καλλιέργειες στα Τρίκαλα!

Μία φρικιαστική ιστορία βλέπει σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας, η οποία εκτυλίχθηκε στα Τρίκαλα.

Φρίκη: Βίαζαν, εξέδιδαν και ανάγκαζαν 28χρονη έγκυο να δουλεύει σε καλλιέργειες στα Τρίκαλα!

Μία 28χρονη έγκυος, σε κατάσταση σοκ, κατάφερε να ξεφύγει από τους ανθρώπους που την εξέδιδαν χωρίς τη θέλησή της, την βίαζαν ενώ την ανάγκαζαν να δουλεύει και σε καλλιέργειες χωρίς να αμοίβεται.

Ήδη συνελήφθησαν από την αστυνομία ένας άντρας και μία γυναίκα με τις κατηγορίες «Σύστασης Εγκληματικής Οργάνωσης» «Εμπορίας Ανθρώπων», «Σωματεμπορίας», «Ληστείας» και παράβασης «Νόμου Περί Όπλων», ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις ομοεθνείς τους που θεωρούνται συνεργοί τους.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν ήδη έγκυος, ήρθε στη χώρα μας πριν από περίπου τρεις μήνες και οι άνθρωποι που την έφεραν, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την ευάλωτη οικονομική της κατάσταση την εξανάγκαζαν να κάνει φρικιαστικά πράγματα.

Την υποχρέωναν μάλιστα να εκδίδεται, απειλώντας την για την ίδια της τη ζωή ενώ κρατούσαν εκείνοι τα χρήματα της αμοιβής της. Η 28χρονη έγκυος η οποία κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες, έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου και κατήγγειλε όσα είχε περάσει. Ήδη φιλοξενείται σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved