Έφηβος γρονθοκόπησε μωρό και μπήκε φυλακή!

Ένας έφηβος από το Όκλαντ, ο οποίος γρονθοκόπησε ένα μωρό επανειλημμένα, προκαλώντας τύφλωση στο ένα μάτι του  και πιθανότατα και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, θα περάσει τουλάχιστον τα επόμενα τρία χρόνια της ζωής του στη φυλακή!

Έφηβος γρονθοκόπησε μωρό και μπήκε φυλακή!

Ο λόγος για τον Πόλας Καμπίρ, ο οποίος ήταν 16 ετών όταν επιτέθηκε στο μικρό κοριτσάκι που ήταν μόλις 19 εβδομάδων.

Ο Πόλας είχε ερωτική σχέση με τη μητέρα της μικρής και ζούσε μαζί τους σε ένα προάστιο στο Γουέλινγκτον. Το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου του 2010 το μωρό ξύπνησε και άρχισε να κλαίει. Ο Καμπίρ σηκώθηκε από το κρεβάτι και την γρονθοκόπησε στο κεφάλι πριν επιστρέψει και πάλι στο δωμάτιό του. Το νεογέννητο μωρό όμως συνέχισε να κλαίει, και εκείνος ξανασηκώθηκε και την ξαναχτύπησε με μπουνιές δύο φορές, ξανά στο κεφάλι, ταρακουνώντας την βίαια, πετώντας την μάλιστα στο κρεβατάκι της με επίσης βίαιο τρόπο.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι αιμορραγούσε στο εσωτερικό του δεξιού ματιού του, γεγονός που του προκάλεσε μόνιμη τύφλωση. Επίσης, ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη το μωρό, διαπιστώθηκε ότι αιμορραγούσε και στις δύο πλευρές του κρανίου του, γεγονός που μπορεί να της προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ο Καμπίρ απολογούμενος, είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι έκανε ό,τι έκανε στο μωρό επειδή είχε θυμώσει πάρα πολύ.

Μάλιστα, όταν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του για ό,τι είχε προκαλέσει στο παιδί, ο Καμπίρ έστειλε απειλητικά μηνύματα στη σύντροφό του και μητέρα του κοριτσιού προσφέροντάς της 65.000 δολάρια ώστε να πει στην αστυνομία πως κάποιος άλλος είχε προκαλέσει κακό στο μωρό και όχι εκείνος.

Προχθές, ο Καμπίρ καταδικάστηκε από το Δικαστήριο σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκισης με ελαφρυντικά τη μικρή ηλικία του και τον πρότερο έντιμο βίο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved