Ανορεκτική έφηβη κατέληξε στο νοσοκομείο επειδή της έλεγαν ότι πρέπει συνεχώς να χάνει βάρος!

Ολοένα και περισσότερες έφηβες κοπέλες έχοντας ως πρότυπο τις σταρ των περιοδικών καταλήγουν να παλεύουν με την ανορεξία.

Ανορεκτική έφηβη κατέληξε στο νοσοκομείο επειδή της έλεγαν ότι πρέπει συνεχώς να χάνει βάρος!

Το ίδιο συνέβη και με την Γκρέιν Μπίνς η οποία είναι πλέον 17 ετών. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα 15 ετών, όταν στο σχολείο της ήταν ένα κορίτσι ανορεκτικό και όλοι έλεγαν πόσο αδύνατη είναι. Τότε η Γκρέιν σκέφτηκε ότι θέλει να λένε το ίδιο και για εκείνη. Άρχισε να μπαίνει σε διάφορα σάιτ όπου είχαν φωτογραφίες με κοπέλες που πάσχουν από ανορεξία οι οποίες έχουν μπλογκ και μάλιστα δίνουν και συμβουλές.

Άρχισε λοιπόν να χάνει βάρος και όπως λέει έχασε αρκετά γρήγορα. Όταν όμως έβλεπε φωτογραφίες από ανορεκτικές κοπέλες στα διάφορα μπλγοκ πίστευε ότι είναι πολύ πιο παχιά από εκείνες και συνέχιζε ώστε να καταφέρει να τους μοιάσει. Κάποια στιγμή νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αλλά μόλις βγήκε ήθελε ακόμα να συνεχίσει να χάνει βάρος. Της είχε γίνει εμμονή και έβαζε συνέχεια φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Εκεί όσοι την ακολουθούσαν της έλεγαν ότι είναι παχιά και πρέπει να συνεχίσει την δίαιτα και φυσικά η Γκρέιν σταμάτησε ακόμα και να τρώει. Η υγεία της όμως όλο και χειροτέρευε και η μητέρα της με την θεία της την πήγαν στον γιατρό ο οποίος της είπε πως αν συνεχίσει έτσι στο τέλος θα πεθάνει.

Έτσι άρχισε έναν αγώνα στο να καταφέρει να πάρει πάλι βάρος. Πλέον είναι πολύ καλύτερα από ότι ήταν αλλά όπως λέει και η ίδια έχει πολύ δρόμο ακόμα. Λέει πως όλοι όσοι υποφέρουν, όπως εκείνη, μπορούν να τα αναστρέψουν όλα αν θέλουν με πίστη και προσπάθεια και πως οι «φίλοι» που είχε στο ίντερνετ και τους θεωρούσε οικογένεια της, της έκαναν κακό με το να προσπαθεί συνέχεια να τους ευχαριστήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved