Κοριτσάκι έπεισε τον μπαμπά του να του φτιάξει μακαρόνια με τυρί με ξεκαρδιστικό τρόπο

Ένα απολαυστικό βίντεο μπαμπά – κόρης.

Τα παιδιά έχουν πολλούς τρόπους να ζητήσουν κάτι που θέλουν. Ένας είναι το κλάμα και οι φωνές. Ένας άλλος, πολύ πιο διπλωματικός είναι μέσω της συζήτησης. Σύμφωνα με το παραπάνω βίντεο υπάρχει και ένας τρίτος, πολύ πιο χαριτωμένος και σίγουρα αποτελεσματικός.

Η μικρούλα θέλει να φάει μακαρόνια με τυρί, το γνωστό αμερικανικό πιάτο Mac n Cheese και επαναλαμβάνει τη φράση «Mac n cheese», «Mac n cheese» στον μπαμπά της. «Θέλεις μακαρόνια με τυρί;» τη ρωτάει εκείνος; «Εντάξει» φωνάζει εκείνη.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω.

Γιατί τα παιδιά λατρεύουν τα μακαρόνια με το τυρί;

Τα μακαρόνια με το τυρί είναι μαλακά, νόστιμα και αλμυρά. Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά προτιμούν το αλάτι περισσότερο από ότι οι ενήλικες. Η προτίμηση και λιγούρα για αλμυρές τροφές είναι ένα σήμα για την ανάγκη του σώματος για πρωτεΐνη, λέει η Rachel Herz, PhD, επιστήμονας αισθήσεων και συναισθημάτων και συγγραφέας του βιβλίου Why You Eat What You Eat. Επιπλέον, το νάτριο είναι ένα μέταλλο που χρειάζεται το σώμα μας για να λειτουργήσει.

Τα παιδιά είναι από τη φύση τους νεοφοβικά, που σημαίνει ότι φοβούνται τα νέα τρόφιμα. Σε ήπιο βαθμό, αυτό είναι προσαρμοστικό, λέει η Herz, επειδή τους απομακρύνει από άγνωστα τρόφιμα που θα μπορούσαν να είναι δηλητηριώδη (το ένστικτο βλέπετε). Το χρώμα επίσης παίζει σημαντικό ρόλο. Τα παιδιά μπορεί να δείχνουν προτίμηση σε λευκές τροφές, όπως ρύζι, απλά ζυμαρικά ή ψωμί, επειδή τα θεωρούν «ασφαλή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved