Αυτό το ζευγάρι δεν είχε νταντά να κρατήσει το παιδί, αλλά ο σύζυγος είχε μπόλικη φαντασία (vds)

Όταν αποκτάς παιδί, το να βγείτε έξω, έστω ένα βράδυ, οι δυο σας, δεν είναι για όλα τα ζευγάρια εύκολη υπόθεση.

Αυτό το ζευγάρι δεν είχε νταντά να κρατήσει το παιδί, αλλά ο σύζυγος είχε μπόλικη φαντασία (vds)

Γιατί υπάρχουν εκείνα που έχουν τη γιαγιά ή τον παππού για να μείνουν με το παιδί ή μία μπέιμπι σίτερ, όμως, υπάρχουν και τα ζευγάρια που δεν έχουν καμία από τις παραπάνω επιλογές.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν ο Mark Hoyle και η σύζυγός του, Rosanne. Το ζευγάρι δεν έχει βοήθεια για το παιδί και το να βγουν οι δυο τους έστω ένα βράδυ, ρομαντικό ραντεβού, μοιάζει, πλέον, με όνειρο απατηλό. Ωστόσο, ο Mark απέδειξε περίτρανα πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να έχεις θέληση, διάθεση και μπόλικη φαντασία. Και η γνωστή παροιμία «Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ», στην περίπτωση αυτού του ζευγαριού, πήρε σάρκα και οστά.

Ο Mark, ο οποίος είναι blogger στο LadBaby, φρόντισε αφού οι ίδιοι δε μπορούν να πάνε σε ένα μπαρ, να φέρουν το μπαρ στο σπίτι τους και συγκεκριμένα στην αυλή τους. Έτσι, ζήτησε από τη σύζυγό του να ετοιμαστεί για μία μεγάλη και υπέροχη βραδιά που της ετοιμάζει χωρίς, όμως, να της δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα ρομαντικά σχέδια του. Η βραδιά περιλάμβανε τεράστια φουσκωτά, γωνία με μπύρες και άφθονη διασκέδαση. Η συγκίνηση της Rosanne για την έκπληξη, ήταν μεγάλη.

Ο Mark ανέβασε το video στο Facebook, όπου το είδαν περισσότεροι από 43 εκατομμύρια χρήστες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved