Κουράστηκε να λέει στο γιο του να πλένει τα δόντια του και ανέλαβε δράση

Το καθημερινό πλύσιμο των δοντιών για τα περισσότερα παιδιά, είναι αγγαρεία. Γι’ αυτό και επικαλούνται ουκ ολίγες δικαιολογίες να το αποφύγουν με τους γονείς να γίνονται γραφικοί επαναλαμβάνοντας « τα δόντια τα έπλυνες;», ή «μην ξεχάσεις να πλύνεις τα δόντια σου».

Κουράστηκε να λέει στο γιο του να πλένει τα δόντια του και ανέλαβε δράση

Ο Henry Warren, κάτοικος του Λονδίνου, σκέφτηκε να δράσει με διαφορετικό τρόπο ευελπιστώντας ότι τελικά ο 8χρονος γιος του θα συνετιζόταν και θα αποφάσιζε ότι η στοματική υγιεινή είναι πολύ σημαντική.

paididonti

Όταν λοιπόν, ένα χαλαρό δόντι του γιου του Sam, βγήκε και το έβαλε κάτω από το μαξιλάρι του περιμένοντας να βρει ένα νόμισμα την επομένη το πρωί, απογοητεύτηκε. Στη θέση του νομίσματος ήταν μια επίσημη επιστολή από το γραφείο Barry T. Tooth Fairy που περιελάμβανε μια αυστηρή προειδοποίηση για να ληφθεί υπόψη η «κατάσταση των δοντιών».

Δείτε τη έγραφε η επιστολή, την οποία δημοσίευσε ο πατέρας του Sam, στο twitter.

905020321572499456 1 png 700


"Αγαπητέ κ. Warren,

Mε αυτή την επιστολή σας ενημερώνω ότι έλαβα τώρα το δόντι σας και ότι έχει περάσει στο σύστημά μας.
Θα έχετε παρατηρήσει ότι υπήρξε καθυστέρηση στην πληρωμή σας για το δόντι. Κύριε Warren, πρέπει να σας ενημερώσω ότι αυτό οφείλεται στην κατάσταση στην οποία βρήκαμε το εν λόγω δόντι. Περιμένουμε μια ορισμένη ποσότητα φθοράς στα δόντια που αξιολογούμε. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, το δόντι σας έπρεπε να παραπεμφθεί στην επιτροπή για περαιτέρω ανάλυση.

Πιστεύουμε ότι αυτό οφείλεται στην έλλειψη φροντίδας και προσοχής από πλευράς σας. Έχουμε εντοπίσει περισσότερες ποσότητες ιχνών Fanta και υπολειμματικές ποσότητες δημητριακών και σοκολάτας που δεν έχουν αφαιρεθεί με κατάλληλη τεχνική βουρτσίσματος. Σας συνιστούμε να επανεξετάσετε την πρακτική σας επειγόντως.

Κύριε Warren, θα αποδεχθούμε το δόντι, αλλά χρειαζόμαστε τη διαβεβαίωσή σας ότι η κατάσταση του επόμενου δοντιού σας θα είναι σημαντικά καλύτερη , ειδάλλως θα παρακρατήσουμε την πληρωμή.

Με εκτίμηση,
Barry T. Tooth Fairy”

Οι γονείς ενθουσιάστηκαν με την ιδέα του μπαμπά, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν ότι θα την υιοθετήσουν για να πείσουν τα παιδιά τους να φροντίζουν τα δόντια τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved