Τι μπορεί να κάνει ένας μπαμπάς για να κάνει ξεχωριστή τη σημερινή μέρα για τη γυναίκα του

Μπαμπάδες, μπορείτε κι εσείς να κάνετε αυτή τη μέρα ξεχωριστή για τη μαμά της οικογένειας!

Τι μπορεί να κάνει ένας μπαμπάς για να κάνει ξεχωριστή τη σημερινή μέρα για τη γυναίκα του

Κάντε τη γυναίκα σας να νιώσει ξεωριστή αυτή τη μέρα με έναν απλό αλλά τρυφερό τρόπο. Δείξτε της ότι την αγαπάτε και την εκτιμάτε και ότι είστε ετυχισμένος που είναι το ταίρι σας!

  1. Ετοιμάστε της ένα αφρόλουτρο! Ανάψτε κεράκια, βάλτε μουσική και κρατήστε τα παιδιά απασχολημένα... ακόμη κι αν χρειαστεί να τους βάλετε να δουν ένα καινούργιο DVD. Κρατήστε ηρεμία στο σπίτι και δώστε λιγο χρονο στη μαμά να απολαύσει ένα χαλαρωτικό μπανιο, με σαπουνόφουσκες, άλατα και ό,τι άλλο την ευχαριστεί.

  2. Κανονίστε ένα δείπνο για τους δυο σας. Κλείστε ένα καλο εστιατόρειο, βρείτε βοήθεια για τα παιδιά το βράδυ και ετοιμαστείτε να ..βγείτε ραντεβού. Αν δεν προλαβαίνετε, ή δε μπορείτε, ετοιμάστε κατι να φάτε στο σπίτι. Αλλά στρώστε ένα ωραίο τραπέζι, ανάψτε ένα κεράκι, ακόμη κι αν χρειαστεί να παραγγείλετε απέξω. Μόλις τα παιδιά κοιμηθούν, φάτε σαν...παλιά.

  3. Πάρτε της λουλούδια! Και τίποτα άλλο να μην κάνετε, πάρτε της λουλούδια! Και μην αρκεστείτε στα τριαντάφυλλα! Αναμείξτε διαφορετικά άνθη, κάντε ένα όμορφο μπουκέτο και χαρίστε το στην μανουλα των παιδιών σας!

  4. Κανονίστε ένα γεύμα με τις φίλες της. Κάντε της μια όμορφη έκλπηξη με φίλες και φίλους! Κάνονίστε με τους υπόλοιπους μπαμπάδες να κάνετε μπείμπισίτινγκ ή να βρεθείτε σε κάποια παιδική χαρά και κανονίστε να βρεθούν όλες οι φίλες να τα πουν χωρίς παιδιά! Θα το εκτιμήσει απεριόριστα!

  5. Και αν μπορείτε κάντε της ένα δώρο μαζί με τα παιδιά σας! Ακόμη κι αν αυτό είναι μία κάρτα που θα έχετε γράψει όλοι κάτι, ή που τα παιδιά θα έχουν κάνει το αποτύπωμα της παλάμης τους, ή ένα αυτοσχέδιο δωράκι-κατασκευή, ή ακόμη κι ένα ωραίο δώρο που ξέρετε ότι η μαμά θα ήθελε πολύ!


    Διαβάστε επίσης:

    Φτιάξτε το πιο όμορφο λουλούδι από χαρτί μαζί με τα παιδιά σας (βίντεο)

    Μάνα, μανούλα, μαμά….

    Και η γιορτή της μητέρας θέλει …… την «χημεία» της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved