Αυτοί οι μπαμπάδες ανυπομονούν να πιάσουν μια μπύρα και να μιλήσουν για ...πάνες!

Το γκρουπ Park Slope Parents Dads συναντιέται μία ή δύο φορές τον μήνα και τα μέλη του ανταλλάζουν ιδέες και συμβουλές για το μεγάλωμα των μικρών τους!

Αυτοί οι μπαμπάδες ανυπομονούν να πιάσουν μια μπύρα και να μιλήσουν για ...πάνες!

Ενα support group για μπαμπάδες κάνει όλους τους άλλους να ζηλεύουν! Τα μέλη συναντιούνται σε μπαρ και ανταλλάζουν ιδέες, μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μεγαλώνοντας σπίτι τα παιδιά τους, δίνουν συμβουλές ο ένας στον άλλον για θέματα όπως το δημόσιο άλλαγμα πάνας, ή σε ποιον παιδίατρο να πας και ξέρουν όλες τις τελευταίες μεθόδους εκπaίδευσης υπνου!

1

«Καμιά φορά δε δίνουμε σημασία στους μπαμπάδες. Και όμως είναι το ίδιο κουρασμένοι με τις μαμάδες που μεγαλώνουν στο σπίτι τα παιδιά τους» είπε ο George Davis, μέλος του γκρουπ κια μουσικός παραγωγός, που έχει δύο παιδάκια.

2

«Είναι ωραίο να ανήκεις σε μια ομάδα με τα ίδια προβλήματα, από την ίδια γειτονιά. Δεν είναι εύκολο να είσαι πατέρας και πάντα υπάρχουν προβλήματα που θέλεις να μοιραστείς» πρόσθεσε ο Davis.

3

Στην ομάδα Park Slope Parents ανήκουν πάνω από 5.500 οικογένειες μέλη, ενώ η υπο-ομάδα για τους μπαμπάδες αριθμεί πάνω από 900 μέλη.

Συναντιούνται κάθε τόσο, αλλά πολύ συχνά λύνουν τα προβλήματα τους διαδικτυακά. Πρόσφατα ένα θέμα στο φόρουμ τους που είχε μεγάλη συμμετοχή ήταν η ηθική και συναισθηματική στήριξη που χρειαζόταν ένας πατέρας, όσο ο πρόωρος γιος του έδινε τη δική του μάχη στο νοσοκομείο.

4

Πολλοί από αυτούς ήταν διστακτικοί να συμμετάσχουν στο γκρουπ και το έκαναν τελικά μετά από παρότρυνση των συζύγων τους. Πήγαν διστακτικά, αλλά όλο και γίνονταν περισσότεροι. Τώρα με καμάρι δηλώνουν full-time dads και είναι περήφανοι για όσα καταφέρνουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved