Ένας μπαμπάς εξομολογείται: «Λατρεύω το σώμα της γυναίκας μου μετά την εγκυμοσύνη γιατί...»

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι αλλαγές στο σώμα μίας γυναίκας είναι πολλές. Τα λίγα κιλάκια παραπάνω, οι ραγάδες, το πρησμένο στήθος είναι αναπόφευκτα και οι περισσότερες νέες μανούλες νιώθουν ότι χάνουν τη θηλυκότητά τους. Και όμως, κάνετε λάθος!

Ένας μπαμπάς εξομολογείται: «Λατρεύω το σώμα της γυναίκας μου μετά την εγκυμοσύνη γιατί...»

Ο Bret Ortler είναι ένας νέος μπαμπάς και αποφάσισε να τονώσει με τον πιο όμορφο τρόπο το ηθικό της γυναίκας του, αλλά και όλων των γυναικών που έγιναν πρόσφατα μαμάδες, καταγράφοντας τους λόγους που λατρεύει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη!

«Τι είπα στη γυναίκα μου για το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη; Απολύτως τίποτα! Η αλήθεια είναι ότι δεν με νοιάζει! Πρώτα από όλα, μία εγκυμοσύνη δεν έρχεται από μόνη της και για να είμαστε ειλικρινείς, είμαι κατά το ήμισυ υπεύθυνος για όλες τις αλλαγές που θα έρθουν. Όταν ένα ζευγάρι πει "Ναι, θα αποκτήσουμε μωρό!" κάθε μελλοντικός μπαμπάς νιώθει σαν να έχει κάνει κάποια τρομερή για την ανθρωπότητα ανακάλυψη, στην πραγματικότητα όμως εκείνη τη στιγμή πρέπει να έχουμε την επίγνωση του ότι η σύντροφός μας θα "κουβαλάει" το μωρό μας για περίπου 10 μήνες στην κοιλιά της. Ναι, τους μήνες αυτούς κάθε μέλλουσα μαμά βιώνει πολλές και μεγάλες αλλαγές στο χαρακτήρα της, στη διάθεσή της και φυσικά στο σώμα της!

Έχουμε 2 παιδιά, δηλαδή η γυναίκα μου πέρασε 18 μήνες με ναυτίες, λιγούρες, καούρες και όλα τα συνηθισμένα επακόλουθα μίας εγκυμοσύνης, για να μην αναφέρω τους μήνες του θηλασμού και τα σημάδια από τις καισαρικές!

Το σώμα της γυναίκας μου έχει αλλάξει. Ε και λοιπόν; Παραμένει η ίδια φλογερή κοκκινομάλλα που ήταν πάντα! Και το δικό μου σώμα έχει αλλάξει! Κάποτε γυμναζόμουν, έτρεχα, έκανα βαράκια... Πλέον τα μοναδικά βάρη που κάνω είναι όταν σηκώνω το γιό μου με το ένα χέρι και το καθημερινό μου τρέξιμο περιλαμβάνει το κυνηγητό με την 3χρονη κόρη μου γύρω από το τραπέζι!

Λατρεύω το σώμα της γυναίκας μου, όπως είναι, γιατί κάθε φορά που το κοιτάω, βλέπω την οικογένειά μας και η οικογένεια είναι αυτή για την οποία αξίζει να ζούμε την κάθε μέρα! Επιπλέον, το λατρεύω γιατί μετά από όλα όσα περνάει καθημερινά μαζί μου, ακόμα θέλει να κοιμόμαστε μαζί...»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved