Δείτε γιατί οι μπαμπάδες είναι υπέροχοι! (βίντεο)

Ένα βίντεο αποκλειστικά για μπαμπάδες, δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο και κάνει κάθε γυναίκα-μαμά να συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ λίγος χωρίς την παρουσία του μπαμπά!

Δείτε γιατί οι μπαμπάδες είναι υπέροχοι! (βίντεο)

Ο δημιουργός του βίντεο, μάζεψε τα πιο γλυκά και τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και έφτιαξε ένα μοναδικό βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους μπαμπάδες.

Αλήθεια, πώς θα ήταν αυτός ο κόσμος χωρίς τους μπαμπάδες; Μπορεί ως γυναίκες να πιστεύουμε πώς εμείς κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας, αλλά στην πραγματικότητα το ίδιο κάνουν και οι μπαμπάδες. Μπορεί να κρατούν καθημερινά μια διακριτική στάση, αφήνοντάς τις μαμάδες να κάνουν τα πιο πολλά, αλλά και εκείνοι κάνουν ό,τι είναι δυνατό για τα παιδιά τους.

Παίζουν, τα προστατεύουν, αφιερώνουν χρόνο, κάνουν τα πιο τρελά πράγματα μαζί τους, γελάνε, νιώθουν και οι ίδιοι παιδιά και βγάζουν έναν άλλο εαυτό. Πιο ρομαντικό, πιο γλυκό και πιο τρυφερό από εκείνον που έχουμε συνηθίσει ως σύζυγοι, ως αδέρφια, ως συγγενείς, ως συνάδελφοι.

Αυτοί οι μπαμπάδες, αξίζουν μια μεγάλη αγκαλιά. Να τους αγαπάτε και να τους φροντίζετε όπως κάνουν εκείνοι για εσάς και τα παιδιά τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved