Δείτε γιατί χαμογελάει αυτό το μωράκι και γιατί ο μπαμπάς του «κλαίει»!

Σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, το χαμογελαστό πρόσωπο του μπαμπά ατενίζει ήρεμα στην κάμερα, υπερηφάνος και όλο χαρά, που κρατά στα δυο του χέρια, το νεογέννητο μωρό του. Μια τόσο τρυφερή φωτογραφία,που το μωράκι απολαμβάνει την αγκαλιά του μπαμπά, γυμνούλι με χέρια και πόδια χαλαρά, ακουμπώντας το κεφαλάκι του στις παλάμες του ευτυχισμένου πατέρα.

Δείτε γιατί χαμογελάει αυτό το μωράκι και γιατί ο μπαμπάς του «κλαίει»!

Όλα αυτά στην αρχή της φωτογράφισης καθώς μετά επικράτησε το χάος. Ποιο χάος; Αυτό που συμβαίνει σε όλες τις μαμάδες όταν έχουν ήδη πλύνει το μωρό ή μόλις το έχουν αλλάξει ή και ακόμη όταν το κρατούν στα χέρια για να το πάνε από το δωμάτιο στο μπάνιο για να το πλύνουν.

Έκανε κακάκια του επάνω στον μπαμπά! «Αυτό συνέβη μέσα σε ένα δευτερόλεπτο», δήλωσε ο Φέργκιουσον,ο 26χρονος πατέρας από το Ηνωμένο Βασίλειο στην εφημερίδα «Today». «Καθώς το κρατούσα, ένιωσα το στομάχι του τεταμένο, το κεφαλάκι του να σφίγγετε και πριν προλάβω να αντιδράσω καθώς κατάλαβα τι θα επρόκειτο να συμβεί, «τα έκανε» πάνω μου»!

Η φωτογράφος Κρίστι Γκράντ, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και συνέχισε να τραβά φωτογραφίες. Μάλιστα ήταν καλύτερες από τις πρώτες γιατί το μωρό άρχισε να χαμογελά ενώ ο μπαμπάς κοίταζε προς τα κάτω σοκαρισμένος. Περισσότερο σοκαρίστηκε, γιατί η φωτογράφιση γινόταν στο σαλόνι και το μωρό όπως ήταν φυσικό λέρωσε το χαλί.

«Δεν είναι το είδος του χαλιού που μπορεί να καθαριστεί ιδιαίτερα εύκολα», δήλωσε ο Φέργκιουσον, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Η φωτογράφος όμως για να συνεχίσει να φωτογραφίζει αυτές τις όμορφες για την οικογένεια στιγμές, άρπαξε μια πάνα και την έβαλε κάτω στο χαλί για να σώσει ότι προλάβαινε.

Στο τέλος της φωτογράφισης όλοι γελούσαν, γονείς και φωτογράφος. Παρόλο το αστείο της υπόθεσης,αυτή η οικογένεια σίγουρα θα έχει τις πιο πρωτότυπες, αλλά και τις πιο αληθινές συναισθηματικά στιγμές, με το μωράκι τους.

Σίγουρα πάντως αυτή τη φωτογραφία δεν θα την βάλουν στον τοίχο του σαλονιού τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved