Ένα viral Tik Tok βίντεο δείχνει την γλυκιά πλευρά της πατρότητας

Μπαμπάδες δείξτε την αγάπη σας!

Φωτεινή Οικονομοπούλου
Ένα viral Tik Tok βίντεο δείχνει την γλυκιά πλευρά της πατρότητας
Bigstock

Το δέσιμο με το μωρό σας μπορεί να γίνει από την πρώτη στιγμή που θα πάρετε το μωρό σας αγκαλιά μετά τον τοκετό ή και σταδιακά. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν υπάρχουν «πρέπει» και «δεν πρέπει».

Το βίντεο παρακάτω δείχνει στιγμιότυπα από τρυφερές στιγμές μπαμπάδων με τα μικρά του παιδάκια. Μπορεί να πει κανείς πως είναι οριακά συγκινητικό...

Μπαμπάδες θέλουμε να είστε καλοί ακροατές των παιδιών σας. Να συζητάτε περισσότερο με εκείνα. Η υιοθέτηση μιας λιγότερο αυταρχικής προσέγγισης δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπετε την τήρηση των κανόνων . Ακόμη και όταν θέτετε όρια, υπάρχει πάντα η δυνατότητα για διαπραγμάτευση.

Επιπλέον, θέλουμε να προσέχετε τον τρόπου που μιλάτε. Μην ξεχνάτε πως τα έφηβα κορίτσια αναζητούν στοιχεία από τους πατέρες τους για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι άντρες στις σχέσεις, αλλά είναι επίσης σε εγρήγορση για το πώς μιλάνε για τις γυναίκες. Αν συνηθίζετε να μιλάτε για άλλες γυναίκες με ασέβεια ή σεξιστικό τρόπο, γίνεται αντιληπτό από την κόρη σας.

Και κάτι τελευταίο αλλά τόσο σημαντικό: Μπαμπάδες δείξτε την αγάπη σας! Μην έχετε δεύτερες σκέψεις για αγκαλιές πριν τον ύπνο ή τα παιχνίδια στο πάτωμα!

Διαβάστε επίσης:

Είσαι ένας υπέροχος μπαμπάς για όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα και ακόμα περισσότερα

Το λέει και η επιστήμη: Ο εγκέφαλος του μπαμπά αλλάζει όταν αποκτά κόρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved