Ο πατέρας που θέλει να δει τον 5χρονο γιο του να χαμογελά ξανά για τα Χριστούγεννα

Η ευθύνη για την ανατροφή των παιδιών βαραίνει εξίσου και τους δύο γονείς. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το βάρος αυτό πέφτει εξολοκλήρου σε έναν.

Ο πατέρας που θέλει να δει τον 5χρονο γιο του να χαμογελά ξανά για τα Χριστούγεννα

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει ένας γονέας και αυτός είναι ο πατέρας. Έχασε τη μητέρα των δύο παιδιών του πριν από τρία χρόνια στις 23 Δεκεμβρίου. Ο ένας του γιος είναι 18 χρονών και σπουδάζει με υποτροφία σε κολέγιο και το μικρό αδελφάκι του 5.

Το γράμμα που έστειλε στον Globe Santa, δηλαδή στον Άγιο Βασίλη ο οποίος επισκέπτεται κάθε χρόνο διάφορα σπίτια σε πολλές περιοχές στην Βοστόνη δίνοντας στα παιδιά πολλά δώρα, είναι άκρως συγκινητικό.

«Γράφω για τον μικρό μου γιο επειδή πιστεύω ότι αξίζει περισσότερα απ΄ότι μπορώ να του παρέχω. Είναι χαριτωμένος, ευγενής και διακριτικός», γράφει ο πατέρας που ζει σε μία πόλη έξω από τη Βοστόνη.

Από το 2010 τα σχέδιά του και τα όνειρά του «πάγωσαν» μέσα σε μία στιγμή.
«Η μητέρα των παιδιών μου πέθανε πριν από τρία χρόνια, στις 23 Δεκεμβρίου», αναφέρει.

Από την στιγμή που συνέβη το τραγικό γεγονός τα έξοδα ήταν πολύ μεγάλα. Με ότι χρήματα έπαιρνε από τη δουλειά του προσπαθούσε να εξασφαλίσει στέγη και φαγητό στα παιδιά του, ενώ τα έξοδα αυξάνονταν συνεχώς.

Όπως κάθε γονιός έτσι και αυτός έχει μία επιθυμία. Να δει τον 5χρονο γιο του ευτυχισμένο, να ανοίγει στοίβες από δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αυτά μπορεί να είναι παιχνίδια ή ακόμη και κουπόνια για να επισκεφθούν ένα κατάστημα πίτσας!

«Του δίνω όσα μπορώ, προσπαθώ να του μάθω την αξία του χρήματος και τι χρειάζεται για να το κερδίσει», γράφει στην συνέχεια του γράμματος.
Αυτό που επιθυμεί τώρα είναι να τον δει ευτυχισμένο αυτές τις ημέρες.

«Είναι ένας άριστος μαθητής στο νηπιαγωγείο και είναι ο πρώτος που προσφέρεται για να δώσει βοήθεια σε άλλους. Είναι δύσκολο για μένα να ζητήσω για εκείνον βοήθεια, αλλά αυτό αισθάνομαι. Είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό παιδί», τονίζει.

Το μικρό αγοράκι μαζί με άλλα δέκα χιλιάδες παιδιά θα δεχτούν μία επίσκεψη από τον Globe Santa, χάρη στη γενναιοδωρία τοπικών φορέων και όχι μόνο, που στηρίζουν οικονομικά αυτήν την εκστρατεία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved