Ποιος διάσημος μπαμπάς έδειρε παπαράτσι επειδή πήγε να απαθανατίσει τη νεογέννητη κόρη του! (εικόνες)

Κάποιοι άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη τους. Άλλοι πάλι, είναι γραφτό να τα επαναλάβουν. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση διάσημου ηθοποιού ο οποίος είχε ξυλοκοπήσει πριν από 17 χρόνια έναν φωτογράφο την ώρα της εξόδου της τότε συζύγου του με το νεογέννητο μωρό τους από το μαιευτήριο.

Ποιος διάσημος μπαμπάς έδειρε παπαράτσι επειδή πήγε να απαθανατίσει τη νεογέννητη κόρη του! (εικόνες)

Πρόκειται για τον Άλεκ Μπόλντουιν, ο οποίος είχε τσακωθεί με φωτογράφο επειδή απαθανάτιζε την τότε σύζυγό του Κιμ Μπέισιντζερ με το μωρό τους, την Άιρλαντ. Το ίδιο έκανε και πριν από λίγες μέρες. Έγινε έξαλλος όταν παπαράτσι έσπευσε να απαθανατίσει από πολύ κοντά το νεογέννητο κοριτσάκι του Κάρμεν και τη σύζυγό του, Χιλάρια, η οποία γέννησε πριν από λίγες μέρες.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πως συνέβη κατά το επεισόδιο ο Άλεκ Μπόλντουιν ο οποίος έγινε έξω φρενών από τον φωτογράφο και τον ξυλοκόπησε.

«Το μόνο που έκανα ήταν τη δουλειά μου. Τον ρωτούσα διάφορα και εκείνος ξαφνικά τρελάθηκε. Αυτό είναι όλο» είπε στο ΤΜΖ ο φωτογράφος.

Η πλευρά του ηθοποιού όμως έχει άλλη άποψη καθώς άνθρωπος από το περιβάλλον του δήλωσε: «Ποιο αρρωστημένο μυαλό κυνηγάει μία γυναίκα που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο για να βγάλει φωτογραφία ένα μωρό μέσα σε ένα καφέ;». Στις φωτογραφίες πάντως, φαίνεται καθαρά ο θυμός του διάσημου ηθοποιού αλλά και η προσπάθεια της συζύγου του Χιλάρια να τον τραβήξει ώστε να λάβει τέλος το επεισόδιο.

Δείτε καρέ καρέ το επεισόδιο ανάμεσα στον ηθοποιό και τον παπαράτσι...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved