Άλλη μια σκληρή μέρα ως μαμά ήρθε στο τέλος της, αλλά επιλέγω να θυμάμαι τα θετικά της!

Στο τέλος αυτής της εξαντλητικής ημέρας παιχνιδιού, κλαμάτων, νταντέματος και τρεξίματος, το κορμί σου επιτέλους αρχίζει να ξεκουράζεται, η αναπνοή σου αρχίζει να σταθεροποιείται και εγώ μιμούμαι τη βαθιά σου αναπνοή καθώς ακουμπάς επάνω στο κορμί μου για να κοιμηθείς και η καρδιά μου λιώνει.

Μία Μαμά
Άλλη μια σκληρή μέρα ως μαμά ήρθε στο τέλος της, αλλά επιλέγω να θυμάμαι τα θετικά της!

Σε αυτές τις απλές και ήσυχες στιγμές, μαζεύω την ενέργεια που μου έχει απομείνει στο τέλος της ημέρας και προσπαθώ να σου στείλω όλες τις θετικές μου σκέψεις καθώς σε βάζω για ύπνο. Η πολύτιμη ψυχή σου πρέπει να ξεκουραστεί και εσύ να μεγαλώσεις και να μάθεις πολλά πράγματα. Σήμερα, όπως και όλες τις ημέρες, ελπίζω να πρόσφερα κάτι στην καρδιά σου, βάζοντας ακόμη ένα λιθαράκι στην ανάπτυξή σου. Θέλω να μεγαλώσεις, να είσαι δυνατό και γενναίο.

mama vazei gia ypno paidi

Το μυαλό σου πρέπει να είναι γεμάτο με αναμνήσεις καλές, θετικές και γεμάτες αγάπη. Ελπίζω στα όνειρά σου, να μην δεις τις κακές στιγμές που περάσαμε σήμερα και να μην κρατήσεις στις αναμνήσεις σου τις φωνές μου, γιατί και εσύ αν είχες καλύτερη συμπεριφορά απέναντί μου θα τις είχαμε αποφύγει. Φέρε στον ύπνο σου όλα όσα έμαθες σήμερα και το τι θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο αύριο. Θέλω να ξέρεις ότι ακόμη και αυτές τις στιγμές, τις στιγμές που σε φωνάζω, σε αγαπώ πολύ.

Μετά από εσένα όμως, πρέπει να ξαπλώσω και εγώ...

krevati

Όσο προσπαθώ να κοιμηθώ, αισθάνομαι τύψεις, ενοχές, αμφιβολίες και μόνο τρεις λέξεις έρχονται στο μυαλό μου: «δεν είναι αρκετό»

Δεν υπήρξε αρκετός χρόνος σήμερα. Δεν σου έδωσα αρκετή σημασία. Το κινητό μου χτυπούσε, έλεγχα τα email μου, μιλούσα στο τηλέφωνο με τη συνάδελφο από τη δουλειά για να τη βοηθήσω να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, τη στιγμή που μου τραβούσες τη μπλούζα και ζητούσες να δω τη ζωγραφιά που με τόσο κόπο έφτιαξες.

Σου έκανα νόημα να φύγεις, χωρίς καν να σου απαντήσω, αν η ζωγραφιά σου ήταν ωραία ή όχι. Τώρα που το σκέφτομαι, είχες ζωγραφίσει εμένα με το κινητό στο χέρι.

Πρέπει να επιτρέψω στον εαυτό μου να κάνει περισσότερα πράγματα με εσένα. Εσύ είσαι ό,τι πιο σημαντικό έχω σε αυτόν τον κόσμο. Το χαμόγελό σου με κάνει να νιώθω ωραία. Θέλω να ζωγραφίζεις πιο ωραία πράγματα. Θέλω να θυμάσαι πιο ωραία πράγματα από εμένα.

Ξέρω ότι αυτό θα συμβεί μόνο αν αλλάξω εγώ.Οπότε αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Γι αυτό, ας κοιμηθούμε και ας δούμε μόνο χαρούμενα όνειρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved